1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jabkenice ani ve čtvrtém zápase nebodovaly


Branky


0

Nepovedený vstup do sezony za sebou mají Jabkenice, když se jim v uplynulých třech kolech nepodařilo získat ani bod. O moc lépe na tom před zápasem nebylo ani Krnsko, které si připsalo dvě pětibrankové porážky a jedno vítězství. Po sobotním zápase mohli být spokojenější hosté, kteří si odvezli body za hubené vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jediná branka z penalty

Souboj dvou celků, kterým se úvod sezony moc nepovedl začal opatrně. První branku vidělo 70 přihlížejících diváků v 26. minutě, kdy po ruce jednoho z obránců domácích nařídil sudí Navrátil pokutový kop. K němu se postavil Martin Soumar a svou třetí brankou v sezoně poslal hosty z Krnska do vedení 1:0. Jabkenice nehrály špatně, ale branku se jim v první půli vstřelit nepodařilo. Do konce poločasu se již stav utkání nezměnil a tak do kabin odcházeli hosté s jednobrankovým náskokem. 

Krnsko si nakonec jednobrankový náskok pohlídalo

Do druhé půle šli domácí se snahou utkání otočit ve svůj prospěch. Snaha se jim upřít nedá, ale žádné vážnější ohožení Novákovi branky se nekonalo. Místo toho v 68. minutě udeřilo na druhé straně.Odražený míč si na úrovni vápna našel Jan Parastiuk a nekompromisní ranou pod břevno zvýšil náskok hostů - 2:0. Hosté se ovšem z pohodlného náskoku neradovali dlouho, neboť hned za dvě minuty nařídil pokutový kop i pro domácí. Odpovědnost na sebe vzal střídající Šťastný a snížil na 1:2. Jabkenice cítily šanci na první body v sezoně a vrhli všechny síly do útoku. Vyrovnat mohli, nebo spíše měli tři minuty před koncem, kdy měl na kopačce vyrovnání jeden z domácích hráů, ale z bezprostřední blízkosti se mi nepodařilo překonat Nováka v brance Krnska, který vytáhl vynikající a hlavně důležitý zákrok. Nic víc se již nestalo a tak si hosté z Krnska připsali druhou výhru v sezoně.



Ohlasy k zápasu



FK Krnsko
Pavel Sobalík (trenér)- FK Krnsko: "Pro nás hodně vydřené vítězství. Pořád nám vázne kombinace, chybí komunikace na hřišti. Pozitiv ale na svém týmu také pozoruji dost, ať už jde o přístup k tréninkům, docházku atd., takže by se to mělo časem zlepšovat. Kluci na sobě chtějí makat a je jen otázka času, kdy si to sedne a ty zápasy už budou klidnější, výkony přesvědčivější a výsledky výraznější. Náš soupeř je sice poslední bez bodu, ale rozhodně nebyli odevzdaní a myslím si, že zahráli velice slušně."



Sestavy


Sokol Jabkenice
M. Havlát [-] - M. Fortner [-] , O. Smutný [-] , J. Hendrych [-] , R. Nekola [-] , K. Kos [-] (70. L. Láska [-] ) , J. Šedina [-] (87. M. Suchý [-] ) , P. Štujber [-] (56. O. Šťastný [-] ) , M. Kubín [-] , O. Krupař [-] (80. R. Blažek [-] ) , M. Krupař [-] (56. M. Staněk [-] )

FK Krnsko
J. Novák [-] - M. Janata [-] , J. Sobalík [-] , A. Krováček [-] (60. T. Vocásek [-] ) - P. Šotka [-] , M. Soumar [-] (85. M. Novotný [-] ) , J. Firický [-] (80. F. Plichta [-] ) , J. Parastiuk [-] - M. Šulc [-] , V. Vízek [-] - M. Uhlík [-]

ŽK: 49. O. Smutný , 60. J. Šedina , 82. O. Šťastný , 85. M. Kubín - 7. M. Šulc , 60. V. Vízek , 85. F. Plichta .
Místo: Jabkenice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Navrátil Pavel - LÁSKA Jiří (N), ŠULC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.