Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnsko doma znovu vysoko prohrálo


Branky


0

Na půdu Krnska, které si minulý týden připsalo ne moc přesvědčivou výhru na hrišti Jabkenic, tentokrát cestoval Zdětín. Hosté až do tohoto zápasu čekali na první výhru, která se jim podařila získat právě v Krnsku. Nutno ovšem podtknout, že prohra 4:0 je pro domácí možná až moc krutá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdětín uděřil hned po třech minutách

Hosté, kteří si minulé kolo připsali premiérový bod, do utkání vstoupili lépe než domácí. Hned ve 3. minutě se po centru Těšínského prosadil hlavou Losík a zmrazil tak domácí hráče i příznivce. Domácí Krnsko se z tvrdého direktu snažilo rychle oklepat, bylo aktivnějším týmem a více drželo míč na kopačkách. Zdětín ovšem pozorně bránil a nedovolil ohrožení Hlaváčkovi brány. Místo toho uděřilo na druhé straně. V 18. minutě byl faulován ve vápně Miškovský a verdikt sudího Greša byl nekompromisní - penalta. K té se postavil zdětínský Feri a s přehledem zvýšil na 2:0 pro hosty. Do konce poločasu už žádná branka nepadla, domácí byli i nadále aktivnější, ale do vážnějších příležitostí je nepustila hostující obrana. Do kabin tak šli možná trochu překvapivě s dvoubrankovým náskokem hosté.

Hosté přidali další dvě branky

Krnsko do druhé půle vstoupilo se snahou se zápasem ještě něco udělat. Přikovalo hostující Zdětín na jeho obranné polovině, ale žádnou větší šanci si nevypracovali. Rozhodující moment zápasu přišel těsně před hodinou hry. Zdětín poprvé vystřídal, když se na hřiště dostal Honzátko. Tomu stačila pouhá minuta pobytu na hřišti a po odraženém míči už jen uklízel míč do branky - 0:3. Tato branka dostala domácí definitivně do kolen, i když se i nadále snažili o vstřelení branky. Hosté se ovšem zatáhli a hrozili z rychlých protiútoků. Jeden z nich proměnil dvě minuty před koncem Bambuch, který dobře vyřešil přečíslení dva na jednoho. Výsledek byl pro domácí až trochu krutý, ale to nic nemění na tom, že museli odevzdat všechny body Zdětínu, který si připsal první vítězství v sezoně.



Ohlasy k zápasu


FK Krnsko
Pavel Sobalík (trenér)- FK Krnsko: I přesto, že si dovedeme vytvořit mírnou herní převahu, nedokážeme být pro soupeře nebezpeční. Chybí nám finální přihrávka a více klidu při koncovce.

FK Zdětín
Aleš Fabián- FK Zdětín: Po nevydařeném vstupu do soutěže je pro nás výhra na půdě Krnska velmi důležitá. Předvedená hra od obou mužstev se musela líbit všem divákům. Naše výhra mi přijde zasloužená , i když dle průběhu utkání je výsledek pro domácí krutý.



Sestavy


FK Krnsko
J. Novák [-] - M. Janata [-] , J. Sobalík [-] , A. Krováček [-] (32. T. Vocásek [-] ) - M. Soumar [-] , J. Firický [-] (76. J. Horna [-] ) , J. Parastiuk [-] , P. Šotka [-] - M. Šulc [-] (63. D. Oláh [-] ) , V. Vízek [-] (86. M. Dufek [-] ) - M. Uhlík [-]

FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - J. Miškovský [-] (63. F. Červeňák [-] ) , T. Volejník [-] (57. P. Honzátko [-] ) , L. Baborák [-] , J. Vaňousek [-] , L. Losík [-] (77. M. Bambuch [-] ) , M. Husák [-] , T. Adášek [-] , J. Votruba [-] (75. R. Flandera [-] ) , J. Těšínský [-] , M. Feri [-]

ŽK: 17. P. Šotka , 30. M. Uhlík - 28. T. Volejník , 40. J. Miškovský .
Místo: Zámostí. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Grešo Vilém - VAŇOUSEK Patrik, KERN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.