2:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

7 gólů v Maršovicích a přesvědčivý výkon Jankova


Branky


1. P. Žížala , 90. R. Hašek - 30. J. Boťa , 37. J. Boťa , 41. M. Svoboda , 57. T. Balík (p.) , 80. M. Svoboda
3

Hosté z Jankova stíhají na čele tabulky Olbramovice. Po zimní přestávce jeli na první mistrovský zápas do Maršovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená sprcha Jankov probrala

Utkání začalo velmi rychlou brankou domácích, kdy po nedorozmění hostující obrany vsítil branku již po 23 sekundách Pavel Žížala po asistenci Haška. Poté se hrálo většinou ve středu hřiště. Na obou stranách bylo dosti vidět, že se jedná o první utkání po zimní přestávce. Na hráčích Jankova byla vidět větší chuť a nasazení.  Hra byla plná nepřesností a zbytečných chyb. K tomu trošku přispěla i nerovnost terénu. Hosté z Jankova však od 30 minuty prokázali svou převahu. Skvěle natrénované stadartních sitiace využili i v mistrovském zápase. Ve 30 minutě po přímém kopu vyrovnal hlavou Josef Boťa. O 7 minut později opět stejný střelec uklidil centr po přímém kopu a za další 4 minuty na 3:1 zvýšoval hlavou na přední tyči po rohu Martin Svoboda

Hosté ovládli i druhý poločas

Druhý poločas měli již hosté pod kontrolou. Kombinace domácích byly většinou nepřesné a proto je v pohodě posbírala obrana hostí. V 50. minutě neproměnil pokutový kop hostující Svoboda, ale 7 minut poté Balík druhý pokutový kop proměnil. Skóre se tak měnilo už na 4:1 pro hosty. Další gól hostí přidal Svoboda opět hlavou po centru Davida Matouška. Domácí ke konci zápasu ještě stihli stav zápasu zkorigovat, když se z dorážky nemýlil mladý Roman Hašek.



Ohlasy k zápasu


Maršovice
Michal Hašek: Měli jsme výborný vstup do utkání. Po gólech soupeře nám ale nepomohla ani poločasová přestávka. Udělali jsme hodně chyb a soupeře tlačil ze standardních situací.

Jankov
Stanislav Balík: Bylo vidět, že jedná o první mistrovské utkání. Kombinace končila na nepřesnostech, což podpořil i trošku hrbolatý terén. Naše převaha se projevila při standartních situacích, ze kterých padly 4 branky. Náš výkon nebyl vůbec ideální. To se dá říci i o výkonu soupeře.



Sestavy


Maršovice
M. Pechač [-] - P. Žížala [-] (77. R. Hašek [-] ) , J. Břicháček [-] (70. J. Dvořák [-] ) , R. Unger [-] (70. D. Jamrich [-] ) , P. Šach [-] , J. Bartoš [-] , S. Šetina [-] , T. Bláža [-] , J. Řezníček [-] , P. Kopecký [-] , M. Hašek [-] (70. M. Němeček [-] )

Jankov
D. Malík [-] - O. Zach [-] (68. T. Bartůněk [-] ) , D. Čermák [-] , T. Balík [-] , J. Zajíc [-] (80. F. Šejna [-] ) , M. Svoboda [-] , V. Vrzal [-] , D. Matoušek [-] , J. Boťa [-] , P. Skála [-] , V. Brabenec [-] (46. J. Šperlík [-] )

Hráči zápasu: J. Boťa .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Jakub Horký
Tip experta: remíza

Zápas druhého se třetím - tady to vypadá na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů