Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrutice vyhrála i posedmé


0

Dalším vítězstvím Kropáčovy Vrutice skončil zápas 7. kola proti Horkám. Domácí si s chutí zastříleli, nasázeli soupeři šest branek a o polovinu z nich se opět postaral veterán Rambousek, který tak ještě zvýšil náskok na čele tabulky střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup Vrutice

Do zápasu šli domácí jako jasní favorité a papírové předpoklady také začínali brzy naplňovat. Skóre otevřel již v 8. minutě záložník Doležal a Vrutici to přineslo rychlé uklidnění a klid na své kopačky. I díky tomu už za pouhé tři minuty mohli slavit další branku, kdy se trefil další záložník, tentokrát to byl Černý. Hosté byli jako paření a kvalita na straně domácích byla patrná. To potvrdil i domácí střelec Rambousek, který se v 15. minutě trefil poprvé v zápase - 3:0. Po čtvrthodině hry tak bylo o výsledku v podstatě rozhodnuto. Do poločasu domácí ještě zvýšili své vedení po gólu Čakrta a do kabin se tak šlo za přesvědčivého výsledku 4:0 pro domácí.

Rambousek dovršil hattrick

Do druhé půle ovšem překvapivě vstoupili lépe hosté. Možná to bylo i díky pohodlnému náskoku, který domácí uspokojil. Po chybě domácí obrany se trefil hostující Mihál a snížil tak na rozdíl tří branek. Vrutice ovšem okamžitě přepnula na vyšší obrátky a rychlou odpověď si za čtyři minuty připravil domácí střelec Rambousek, čímž vrátil domácím čtyřbrankové vedení. Ze začátku poločasu se ovšem s góly rozthl pytel. V 54. minutě snížil na 2:5 z pohledu hostů navrátilec Jarolím. Více ovšem domácí Horkám nedovolili a ještě v 90. minutě završil svůj hattrick Rambousek. Tím stanovil konečnou podobu výsledku na 6:2 a domácí si tak připsali sedmou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Pavel Bůžek - hráč: "První poločas jsme byly jasně lepší v druhém poločase jsme udělali dvě chyby, ze kterých jsme také dostali dva góly. Jinak si myslím, že jsme byli jednoznačně lepší. Jediné, co mě naštvalo, bylo pískání rozhodčího, které nás možná možná poškodilo při těch dvou obdržených brankách.




Sestavy


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - L. Rovenský [-] , J. Martínek [-] , P. Gruncl [-] , P. Bůžek [-] (75. M. Škoda [-] ) - J. Doležal [-] , J. Malý [-] , J. Havelka [-] (88. Z. Kern [-] ) , L. Černý [-] (78. J. Havelka [-] ) - T. Čakrt [-] , R. Rambousek [-] -

FC Horky nad Jizerou B
J. Šebesta [-] - Š. Jandl [-] , P. Záveský [-] , T. Sekera [-] (11. M. Jadrný [-] ) , P. Cimrman [-] - J. Čejka [-] , P. Veverka [-] - P. Mihál [-] , L. Bahník [-] , J. Jandl [-] (46. M. Solčiansky [-] ) , J. Váňa [-] -

ŽK: 28. J. Havelka , 75. J. Doležal - 29. P. Veverka .
Hráči zápasu: R. Rambousek .
Místo: Kropáčová Vrutice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hloucal Radek - BOHATA Václav (N), BABIC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.