Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 17:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrdy vyhrály, ale na první místo to nestačilo


Branky


14

Slavoj Vrdy měl sice čtyři kola před koncem slušný bodový náskok na čele tabulky, ale ztráty v zápasech s Plaňany, Semicemi a naposledy doma s Pečkami je odsunuly na druhé místo. Ostrá vyhrála dvakrát za sebou a potřebovala vyhrát i ve Vrdech, aby se udržela na jedenácté příčce. Vrdy toto utkání vyhrály, ale v souboji na dálku uspěla i Velim a tak Vrdy berou druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro oba týmy

Hosté vstoupili do utkání výborně. Hned v 1' utíkal útočník Ostré sám na bránu, ale neproměnil. Ve 4' se Ostrá dostala znovu za obranu Vrdů a domácí obránce Vavřina zatáhl za záchrannou brzdu. Rozhodčímu nezbývalo nic jiného než Vařinovi ukázat červenou kartu. Vrdy začaly hrozit z rychlých protiútoků. Hra byla ze strany Ostré nervózní a opatrná. Ve 42' uviděl druhou žlutou kartu v utkání hostující Kukla a síly na hrací ploše se vyrovnaly. Ve 44' se poprvé v utkání mohl radovat domácí střelec Šveřepa, když nařízený volný přímý kop poslal do šibenice Volejníkovi brány 1:0!

Šveřepa si vystřílel korunu pro nejlepšího střelce

Domácí tým vstoupil do druhého poločasu nejlépe jak mohl. Ve 46' se po samostatném úniku prosadil znovu Šveřepa a bylo to 2:0! V 50' zahodili gólovou příležitost hosté a následoval trest. V 52' dostal kolmou přihrávku do běhu znovu Šveřepa, udělal kličku Volejníkovi a do prázdné brány završil hattrick 3:0! V 59' se počtvrté v utkání gólově prosadil nejlepší střelec soutěže Šveřepa 4:0! V 66' se ještě mezi tři tyče trefil domácí stoper Semrád 5:0! V 71' za Ostrou korigoval Wolf 5:1! Další minuty už nic zajímavého nepřinesly a domácí se mohli radovat ze zisku třech bodů, které k jejich smůle nestačily na první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Vrdy
Tomáš Petr (hráč): Do utkání jsme nevstoupili dobře. Dostali jsme hned na začátku červenou kartu a dost to narušilo to, co jsme si řekli před zápasem. Ale byli jsme nebezpeční i tak. Hrozili jsme hlavně ze standartních situací. Gól do šatny nám hodně pomohl a uklidnil nás. Dali jsme po dlouhé době taky dost gólů. Jen je škoda minulého týdne, kdy jsme to mohli mít ve svých rukách a celé to vyhrát, což by se oslavovalo určitě o dost líp! Ale i tak to byla skvělá sezóna a chci poděkovat spoluhráčům a všem v klubu za povedenou sezónu!

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): To, co se nám dařilo minulý týden v Sadské nám dnes vůbec nevycházelo. Při tom se zápas nevyvíjel špatně. V první minutě jsme neproměnili nájezd a ve třetí byl při úniku sražen náš hráč a Vrdy šly do oslabení. Bohužel nám to spíš svázalo nohy, hra byla pak hodně nervózní a opatrná. Ke konci poločasu jsme dostali červenou kartu my a z následného trestného kopu jsme navíc inkasovali. Vstup do druhé půle nám vůbec nevyšel. Brzy jsme inkasovali, následně jsme neproměnili gólovou příležitost a vzápětí dostali třetí branku. To s námi hodně otřáslo a už jsme se nedokázali vrátit do zápasu, bohužel nás dnes zradila koncovka.



Sestavy


TJ Slavoj Vrdy
D. Kožurik [-] - F. Víšek [-] , V. Semrád [-] , L. Burjetka [-] , A. Nový [-] (68. O. Plašil [-] ) , T. Petr [-] (81. D. Lengál [-] ) , L. Petr [-] , J. Kořínek [-] (59. M. Kloc [-] ) , D. Šveřepa [-] , Š. Andrle [-] , A. Vavřina [-]

Sportovní sdružení Ostrá
S. Volejník [-] - D. Kukla [-] , L. Dozorec [-] (73. L. Krameš [-] ) , J. Wolf [-] , Š. Koblasa [-] , J. Kiselovič [-] (84. J. Vojtěch [-] ) , T. Bíma [-] , J. Novák [-] , T. Birkuš [-] , J. Štejnar [-] , R. Sedlák [-] (57. V. Jíša [-] )

ŽK: 38. D. Kukla , 41. R. Sedlák , 83. T. Birkuš . ČK: 4. A. Vavřina - 42. D. Kukla .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - ZUSKIN Petr, REMENEC Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Kateřina Uhlířová
Tip experta: výhra domácích

Vrdy musí vyhrát a čekat na zaváhání Velimi, aby mohli soutěž vyhrát. Ostrá potřebuje bodovat, protože jí dýchají na záda Plaňany. Myslím si, že domácí se rozloučí s fanoušky přesvědčivým vítězstvím. 3:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích