Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 18:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o třetí místo vyšel lépe Pátku


Branky


13

Potkaly se dva týmy, které mají v jarní části výbornou formu. Pátek se dokázal prokousat tabulkou vzhůru po nepovedeném podzimu a Semice měly na jaře do tohoto utkání pouze jednu prohru. Očekávalo se vyrovnané utkání a to se také potvrdilo. Semice po prvním poločase byly ve vedení, ale Pátek dokázal v průběhu druhé půle vyrovnat a v úplném závěru strhnout výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Semicím zařídil Kamlach

Do první vážnější situace se dostal Kamlach, který vystřelil pohotově, ale branku nedal. O minutu později v 8' se už Kamlach radovat mohl, když dokázal dokonale trefit míč a poslal Semice do vedení 0:1! Ve 20' postupoval sám na brankáře Vavříka domácí střelec Ramšák, ale obrana hostí ho dokázala doběhnout a míč mu odebrat. V následujících minutách bylo k vidění několik menších příležitostí nebo střeleckých pokusů z obou stran, ale nic z toho neskončilo v brance. Ve 43' zahrával hostující Kamlach trestný kop z dobré vzdálenosti, ale brankáře Bartáka nepřekonal. 

Vítězný gól dal Málek, pojistku přidal Ramšák

V 50' minutě musel být střídán hostující Brynych a Semicím se rozpadl střed hřiště, kde je začali domácí přehrávat. V 55' běžel sám na bránu opět Ramšák, ale branku Vavříka přestřelil. V 59' předvedl pěknou akci Ramšák, který připravil míč Papouškovi a ten ho poslal podél brankáře Vavříka 1:1! Domácí se hnali za vítězstvím a v 77' nastřelili tyč. V 81' skončila sezóna pro domácího hráče Šťastného, který uviděl druhou žlutou kartu v utkání. V 90' se domácí dočkali, když se z branky mohl radovat střídající Málek 2:1! Hosté mohli vyrovnat, ale Jareš sám před Bartákem mířil hlavou nad bránu. V 95' dal konečnou tečku tomuto utkání domácí střelec Ramšák a pojistil Pátku třetí pozici v tabulce 3:1!



Ohlasy k zápasu


Pátek
Tomáš Šercl: Před zápasem to vypadalo, že oba tábory si chtějí zahrát v klidu poslední duel. Ale už od prvních minut to na hřišti jiskřilo. Začátek lépe vyšel hostům. My jsme měli problém s dlouhými nakopávanými balony za obranu a Semice se dostávaly do slibných zakončení. První poločas jsme to nebyli my. Do druhé půle jsme šli s tím, že musíme se zápasem něco udělat a nepřizpůsobovat se hře soupeře. Začali jsme lépe kombinovat a dostávat se i my do šancí. Za druhou půli naprosto zasloužené vítězství. I v deseti jsme byli více nebezpeční. A třetí místo je historicky nejlepší umístění Pátku v I.B třídě.

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): I dnes jsme měli problémy se sestavou, ale vyšli jsme Pátku vstříc s přeložením zápasu. Klobouk dolů před bojovností, obětavostí, týmovostí a tím, že každý kdo hrál, dal do hry maximum toho co v něm je. Spousta hráčů je po zápase ne zcela fit. Brynych musel střídat těsně po poločase po faulu na něho. Tím jsme ztratili ve středu pole i v defenzivě důležitý článek, který dost možná rozhodl o vývoji zápasu. Vavřík, který nastoupil jako náhrada v bráně se v podstatě od 70. minuty nemohl po faulu na něho hnout a i tak zápas dochytal. Přesto všechno jsme drželi se soupeřem krok a výsledkově až do 90.min i nerozhodný stav. Pro mě je ale dnes výsledek nedůležitý, pro mě jsme vítězové. Klobouk dolů co jsme nejen dnes, ale na jaře a vlastně i v celé sezóně dokázali. Snad jen na závěr, myslím, že na téhle úrovni by se měl fotbal hrát hlavně pro radost a dnešní den značně narušili někteří (podotýkám někteří) příznivci domácích, protože to co tato individua předváděla v podstatě po celý zápas mělo vliv na zbytečně vyhrocený vývoj utkání a přelilo se to i na hřiště. Naprosto zbytečně. Tato hodnocení si většinou odpouštím. Asi na každém stadionu včetně našeho se občas děje něco co oba tábory zrovna nespojuje, ale dnes to opravdu bylo dost přes čáru.



Sestavy


Pátek
O. Barták [-] - J. Stehlík [-] (89. J. Kohoutek [-] ) , Z. Bureš [-] , P. Šťastný [-] , J. Navrátil [-] , P. Stibor [-] (63. M. Málek [-] ) , O. Puk [-] , J. Zubák [-] (68. L. Kadlec [-] ) , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] , P. Mejzr [-]

AFK Sokol Semice
J. Vavřík [-] - Š. Jareš [-] , J. Kudrna [-] , A. Kubela [-] , F. Procházka [-] (83. P. Švarc [-] ) , N. Petsoliak [-] , J. Kamlach [-] , M. Brynych [-] (50. J. Hochman [-] ) , M. Novák [-] , S. Oliinyk [-] , Š. Bříza [-]

ŽK: 28. P. Mejzr , 28. P. Šťastný , 41. P. Stibor , 50. Z. Bureš , 85. M. Ramšák , 87. O. Puk - 37. Š. Bříza , 39. J. Kudrna , 51. J. Kamlach , 79. M. Novák , 85. N. Petsoliak . ČK: 81. P. Šťastný .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - MRÁZEK Radek, PÍSAŘÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Kateřina Uhlířová
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnané utkání. Oba dva týmy na jaře moc neprohrávají a jedná se o přímý souboj o třetí místo v tabulce. Domácí tým utkání zvládne lépe. 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích