1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 17:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílé Podolí se rozloučilo s 1.B třídou porážkou


Branky


13

Hráči Bílého Podolí jsou smířeni s pádem o patro níže, přesto se pokoušeli závěr sezóny důstojně dohrát a to i přes velkou marodku v týmu, která je během jarní části potkala. Plaňany potřebovaly bezpodmínečně vyhrát pokud chtěly pomýšlet nad záchranou v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rýva vrátil vedení Plaňanům

Pro hostující Plaňany nemohlo utkání začít lépe. V 5' se prosadil hlavou po rohovém kopu Freund a poslal Plaňany do vedení 0:1! Jestli může mít v letošní sezóně Bílé Podolí z něčeho radost, tak určitě z Luboše Štočka. Ten ve 21' napřáhnul z 30 metrů a jeho rána skončila až v bráně 1:1! Domácí mohl poslat do vedení Švadlenka, který dokázal obejít i brankáře Arnolda, ale jeho střelu do prázdné brány zastavil skluzem hostující obránce. Ve 40' vrátil vedení hostům Rýva a do kabin se šlo za stavu 1:2!

Shpuryk výsledek pojistil

Hosté v úvodu druhé půle nechali iniciativu na domácích, kteří se nedokázali dostat do vyložených příležitostí a postupně jim docházely síly. Hosté začali svého soupeře přehrávat hlavně po stranách hřiště a domácí obrana v čele s brankářem Dastychem měla plné ruce práce. V 61' dal pojistku na výsledek po hezké akci středem hřiště Shpuryk 1:3! Hosté už si dokázali zbytek utkání pohlídat a díky výhře mohou slavit záchranu soutěže i pro příští ročník.



Ohlasy k zápasu


FC Bílé Podolí
Karel Weinlich (hráč): Samotný zápas byl řekl bych vyrovnaný, ale hosté si vypracovali více brankových příležitostí. Několikrát nás podržel brankář Dastych. Luboš Štoček dal krásný gól. Kdyby poté Švadlenka využil svou příležitost, tak to mohlo vypadat jinak. Co víc k tomu říct. Snad se nám v příští sezóně bude dařit lépe.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Nejdůležitější zápas sezóny jsme výsledkově zvládli a tím jsme se posunuli mimo sestupová místa v soutěži a tak jsme velmi spokojeni, že si tuto soutěž budeme moci zahrát i v další sezoně, jelikož je to pro řadu kluků dobrá zkušenost. Na zápas jsme se dobře připravili a ukázala se velmi účinná změna rozestavení, když jsme otupili sílu domácího mužstva v útoku. Domácí jsou ve svém prostředí nebezpeční a výsledky posledních zápasů to dokazovaly, ale my jsme si s tím dokázali poradit. Během zápasu měli domácí tři vyložené šance, které nedali, ale my jsme jich měli podstatně více a to především Nedvědil, Klucska a Motrunich a proto bylo naše vítězství zasloužené.



Sestavy


FC Bílé Podolí
J. Dastych [-] - V. Jansa [-] , M. Šálený [-] (69. O. Bíža [-] ) - K. Bodlák [-] (84. L. Jukl [-] ) , D. Dvořák [-] , L. Štoček [-] , J. Fejfar [-] (84. D. Fojtík [-] ) , M. Müller [-] (77. P. Volenec [-] ) - - T. Švadlenka [-] , J. Spáčil [-] (59. M. Horálek [-] ) , M. Kubát [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - T. Freund [-] , Y. Nevdashov [-] , K. Rýva [-] (87. O. Lazaryev [-] ) , V. Dittrich [-] , O. Shpuryk [-] (77. M. Čech [-] ) , J. Klucska [-] (84. D. Žemba [-] ) , M. Starov [-] , J. Nedvědil [-] (90. M. Jambor [-] ) , D. Konůpek [-] , A. Motrunich [-]

ŽK: 66. M. Kubát .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - STRÁNSKÝ Martin, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Kateřina Uhlířová
Tip experta: výhra hostů

Kobylky jsou jednoznačně na posledním místě. Plaňany potřebují jednoznačně tři body. Věřím, že si Plaňany odvezou plný počet bodů. 2:4

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza