T. Vobořil 7. (p.)
T. Nýč 85.
2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 17:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev veze tři body z Městce Králové


Branky


7. T. Vobořil (p.) , 85. T. Nýč - 14. T. Fichtner , 29. Y. Kyrlyk , 63. Y. Kyrlyk , 66. M. Klimpl , 67. M. Klimpl
14

V posledním kole celé soutěže přijela zkušená Jíkev v čele s Petrem Mikolandou a Marošem Klimplem do Městce Králové, kde v závěrečných utkáních soutěže dávají příležitost mladým odchovancům klubu. V zápasech obou týmů nebývá o góly nouze a jinak tomu nebylo ani v jejich vzájemném utkání. 168 přítomných diváků vidělo hned sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jíkev otočila vývoj

Domácí tým se poprvé mohl radovat v 7'. Rozhodčí Poklop nařídil pokutový kop za faul na Nýče a ten proměnil Vobořil 1:0! Hosté přišli s odpovědí poměrně brzy. Ve 14' se gólově prosadil Fichtner a vyrovnal na 1:1! Pro hosty bylo ještě lépe ve 29', když je poslal do vedení Kyrlyk 1:2! Hosté předváděli kvalitní hru a svého soupeře přehrávali hlavně v záložní řadě. Ve 40' byl v pokutovém území faulovaný Kyrlyk a rozhodčí přisoudil pokutový kop i hostům, ale Fichtner svou druhou branku v utkání nepřidal.

Silná pětiminutovka Jíkve

Jíkev měla několik vyložených šancí z kterých mohla svůj výsledek pojistit, ale v koncovce se hostům nedařilo. Pojistka přišla v 63', když se podruhé v utkání radoval z gólu Kyrlyk 1:3! V 66' rozvlnil síť za brankářem Školníkem zkušený Klimpl a zvýšil na 1:4! O minutu později v 67' se trefil znovu druhý nejlepší střelec soutěže Klimpl a uzavřel silnou pětiminutovku Jíkve 1:5! Domácí tým udělal svým fanouškům radost alespoň snížením, když rozjeli akci na levé straně a po ose Dubský, Kopecký, Nýč se z branky radoval poslední jmenovaný 2:5!



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Výsledek tvrdý, ale to co nám to mělo dát, to dalo. Zkušenosti, které naši mladí nabírali v soubojích s Petrem Mikolandou, Marošem Klimplem, k nezaplacení! Poslední kola jsem víc a víc spokojený s tím, co se v Městci děje. Zápas nebyl z naší strany špatný. Hráli jsme na hraně maxima, ale zkušenosti z rozhodujících situací nemáme. Soupeř ukázal obrovskou kvalitu v zakončení. Ta nám chybí. Teď už jen pivo, zhodnotit sezónu a připravit kádr na další sezónu.

Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Poslední zápas sezóny, jsme odehráli na velmi pěkně připraveném hřišti a za velmi slušné návštěvy skoro 200 lidí. Je hezké zakončit sezónu výhrou a povedeným výkonem.



Sestavy


Městec Králové
A. Školník [-] - T. Nýč [-] , J. Šorm [-] , P. Šoufek [-] (53. M. Chudoba [-] ) , J. Sochor [-] , M. Jizba [-] (76. M. Dubský [-] ) , T. Vobořil [-] , A. Němec [-] (85. A. Brzák [-] ) , M. Vondrka [-] , J. Šmidrkal [-] , T. Kopecký [-] (67. M. Novák [-] )

Jíkev
M. Blažek [-] - J. Tomášek [-] , Y. Kyrlyk [-] , P. Mikolanda [-] , T. Fichtner [-] , M. Pikous [-] , D. Veselý [-] (76. M. Másílko [-] ) , M. Náhlovský [-] (69. T. Miko [-] ) , M. Klimpl [-] , E. Zejmon [-] , J. Schubert [-]

ŽK: 40. M. Jizba , 44. T. Kopecký - 2. J. Schubert , 6. M. Náhlovský .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: POKLOP Petr - VOLENEC Jiří, LAMBEV Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 6. 2023 20:19
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=tomasvoboril.cz&set=a.585969036857447
Kateřina Uhlířová

Expert: Kateřina Uhlířová
Tip experta: výhra hostů

Městec dává v posledních zápasech příležitost mladým odchovancům. Myslím si, že zkušenosti v tomto utkání přetlačí dravé mládí. 2:3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích