Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 17:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milovice se rozloučily vítězstvím proti Pečkám


Branky


13

Předposlední celek tabulky z Milovic v posledních utkáních dával dost branek, ale na body to několikrát nestačilo, protože jich i hodně inkasoval. Pečky v minulém kole přehrály Vrdy a připravily je o první místo, které nakonec získala Velim. Milovice v tomto utkání dostaly méně branek než soupeř a se soutěží se rozloučily vítězstvím před vlastními fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milovice ve vedení

Utkání se hrálo ve velkém horku a příliš fotbalové krásy nenabídnul. Celková úroveň byla velmi slabá. Na domácích hráčích se možná trochu podepsal probíhající víkendový festival a hosté dali zase příležitost několika mladým hráčům z dorostu. Úvodní půlhodina se hrála převážně mezi vápny bez vyložených brankových příležitostí. Ve 34' neubránili hosté na levé straně střílený centr do vápna a tam se nejlépe zorientoval Müller 1:0! Když už to vypadalo, že se půjde do kabin, tak ve 45' hostující obrana udělala chybu v rozehrávce ve vlastním vápně, míč obránce namazal přímo na nohu J. Drahoráda a ten se nemýlil 2:0!

Pečky už vyrovnat nedokázaly

Hosté se snažili hrát s míčem a v druhém poločase už byli o poznání nebezpečnější. Tím, že se hosté hnali za vstřelenou brankou, tak vznikal prostor pro domácí, aby mohli chodit do rychlých protiútoků. Jednu z brejkových situací dokázal využít v 75' Lukáš a zvýšil na 3:0! V 79' se hostující Pikner vydal z obrany až do útoku a sám před brankářem Kopeckým dal hostům naději na lepší výsledek 3:1! V 86' to s hosty vypadalo ještě lépe, když Buřič z hranice velkého vápna zamířil přesně k tyči 3:2! Hosté se v závěrečných minutách dostali ještě několikrát do vápna Milovic, ale domácí hráči už výsledek dokázali ubránit a s domácími fanoušky se rozloučili vítězstvím.



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Sergej Vlačiha (trenér): Konečně poslední zápas sezóny. U nás je od pátku festival Votvírák, takže někteří hráči nebyli úplně v pořádku, ale celkově to zvládli naštěstí docela dobře. Bylo velké horko a fotbalové krásy tam dneska moc nebylo. První poločas jsme vyhráli 2:0 a soupeře jsme nepustili do nějaké vyložené šance. Ve druhém poločase jsme přidali třetí branku a měli další šance a vypadalo to, že zápas v klidu dohrajeme. Místo toho jsme ale přestali hrát a nechali zbytečně soupeře snížit až na rozdíl jedné branky. Pak už se naštěstí nic podstatného nestalo. Jsme rádi, že jsme poslední zápas před domácími fanoušky vyhráli.

AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Náš výkon nebyl v posledním utkání sezóny dobrý, hodně jsme kazili a kromě závěrečných minut se naši hráči ani nedostávali do pořádných šancí. Z různých důvodů dostalo v utkání příležitost více mladých kluků z dorostu, ale celkově dnes náš tým nebyl v takové kondici, aby mohl pomýšlet na lepší výsledek.



Sestavy


AFK Milovice
A. Kopecký [-] - J. Jokl [-] (59. M. Dlouhý [-] ) , J. Drahorád [-] (74. M. Doležal [-] ) , J. Krátký [-] (46. T. Solar [-] ) , L. Müller [-] , P. Klička [-] (70. J. Šimek [-] ) , J. Krátký [-] , J. Beneš [-] , J. Lukáš [-] , J. Grus [-] , O. Drahorád [-]

AFK Pečky
V. Kruliš [-] - T. Holub [-] , T. Müller [-] (63. M. Müller [-] ) , T. Křivský [-] , T. Havelka [-] , D. Zborník [-] (46. T. Němec [-] ) , P. Sova [-] (56. J. Zajíc [-] ) , V. Buřič [-] , M. Materna [-] (70. L. Müller [-] ) , J. Pikner [-] , V. Kašpárek [-]

ŽK: 50. P. Klička - 83. J. Pikner .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: ŠESTOŘÁD Jakub - MIŽIČ Jan, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Kateřina Uhlířová
Tip experta: výhra hostů

Milovicím už o nic nejde. Pečky se stále mohou pohnout v tabulce nahoru i dolů. Věřím, že Pečky utkání zvládnou. 3:4

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích