Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Štočka kobylkám na body nestačil


10

Bílé Podolí už je smířené s tím, že v příští sezóně bude působit o soutěž níže, ale i přesto kobylky dokázaly potrápit třetí tým tabulky. Semice neprohrály třetí utkání v řadě i když si ze zápasu na hřišti Bílého Podolí udělali pořádné drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v prvním poločase

Domácí tým začal v utkání aktivně a dokonce nastřelil tyč. V 9' se z první šance hostů prosadil F. Procházka a otevřel skóre zápasu. Ve 13' už bylo srovnáno, když Štoček vymetl šibenici z volného přímého kopu. V 19' se trefil hostující Jareš a poslal Semice zpět do vedení 1:2! Ve 36' se podruhé v utkání prosadil Jareš a bylo to 1:3! Už v 38' se hosté radovali znovu, když se z gólu mohl radovat Vavroušek a uzavřel poločasové skóre 1:4!

Štoček dokonal hattrick

Do druhého poločasu vstoupili hosté. V 54' se podruhé v utkání prosadil i Vavroušek a zvýšil už na 1:5! Nic nenasvědčovalo tomu, že by Bílé Podolí dokázalo s utkáním ještě cokoliv udělat, ale opak byl pravdou. V 69' vysunul Štoček Bodláka a ten z velkého vápna prostřelil brankáře J. Procházku 2:5! V 74' překvapil z volného přímého kopu z úhlu znovu Štoček a snížil už na 3:5! V 90' zkompletoval hattrick z trestného kopu ranou přes zeď Štoček 4:5! Na víc už Bílé Podolí nemělo čas a tak utkání skončilo vítězstvím Semic.



Ohlasy k zápasu


FC Bílé Podolí
Luboš Štoček (hráč): Začali jsme dobře. Na začátku jsme trefili tyč. Dostali jsme gól, ale brzy jsme srovnali. Když jsme dostali na 2:1, tak to s námi šlo do poločasu z kopce. Po gólu na 5:1 ve druhé půli se hra vyrovnala a šance byli na obou stranách.

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Zajímavý zápas, hlavně naším přičiněním. Dlouho se to vyvíjelo naprosto jednoznačně. Pokud bychom vedli 10:1 v průběhu druhé půle, tak se nikdo nemohl divit. Jenže my jsme z toho udělali ještě drama a nakonec jsme byli rádi, když zápas skončil za stavu 5:4 pro nás a to jsme vedli už 5:1 v 54 minutě. Tři góly jsme dostali po standartkách, po trestných kopech.



Sestavy


FC Bílé Podolí
J. Dastych [-] - V. Jansa [-] , M. Šálený [-] , M. Cakl [-] - K. Bodlák [-] , D. Dvořák [-] , L. Štoček [-] , J. Fejfar [-] , M. Horálek [-] , M. Müller [-] - F. Tyšer [-] (68. O. Bíža [-] ) -

AFK Sokol Semice
J. Procházka [-] - Š. Jareš [-] , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] , A. Kubela [-] , F. Procházka [-] , N. Petsoliak [-] , J. Kamlach [-] , F. Vavroušek [-] (73. J. Adamec [-] ) , M. Machala [-] , Š. Bříza [-]

ŽK: 27. L. Štoček .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: LAMBEV Marek - ŠMEJKAL Jiří, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Müller
Tip experta: výhra hostů

Výsledky a umístění Bílého Podolí mluví za vše. 0:5

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů