Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátek potvrdil jarní formu


Branky


10

Pátek táhne pěknou šňůru vítězství a protáhl jí i v domácím utkání proti Jíkvi. Jíkev sice vyhrála dvě utkání v řadě, ale na Pátek to tentokrát nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šatňák Pátek nakopnul

Ve velkém horku se hrál na šance vyrovnaný první poločas. Jako první se dostali do vedení domácí v 18', když Ramšák utekl po lajně a jeho nabídku před bránu dokázal využít Mejzr 1:0! Ve 25' se k volnému trestnému kopu postavil hostující Pařízek a vymetl pravou šibenici Bartákovi brány 1:1! Ve 44' vysunul Ramšák Papouška a ten poslal svou ránu pod břevno 2:1! Pátek se tak rozloučil s prvním poločasem vstřelenou brankou do šatny.

Pátek přidal další branky

Ve 48' vystihl Mejzr rozehrávku Jíkve, přihrál míč volnému Ramšákovi a ten se proti brankáři Blažkovi nemýlil 3:1! V 50' musel ze hry pro zranění odstoupit hostující Tomášek a jelikož už v prvním poločase musel být střídán i Pařízek, tak se hra hostů v podstatě rozpadla. V 59' si na rohový kop naskočil Puk a hlavou poslal míč do sítě 4:1! Hosté se dočkali snížení v 69', když Fichter využil slabší pasáže domácích 4:2! V 79' dal konečnou podobu skóre Mejzr, který dokázal obejít obránce a nenápadnou střelou uzavřel na konečných 5:2!



Ohlasy k zápasu


Pátek
Jiří Kohoutek (kapitán): V utkání bylo vidět mnoho kvalitních kombinací a soubojů. Proti takovému soupeři výhra o to víc potěší. Každý nechal na hřišti všechno.

Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Neuměli jsme se vypořádat s místy velmi tvrdou hrou soupeře, nutno podotknout, že i rozhodčímu se hra trochu vymkla z rukou, takže závěr zápasu už mnoho krásy nenabídl.



Sestavy


Pátek
O. Barták [-] - J. Stehlík [-] , Z. Bureš [-] , P. Šťastný [-] , O. Puk [-] , S. Štok [-] (61. P. Stibor [-] ) , J. Zubák [-] (65. L. Kadlec [-] ) , J. Kohoutek [-] (75. J. Navrátil [-] ) , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] , P. Mejzr [-]

Jíkev
M. Blažek [-] - P. Mikolanda [-] , T. Fichtner [-] , M. Pikous [-] , P. Pařízek [-] (40. M. Másílko [-] ) , M. Náhlovský [-] , M. Klimpl [-] , E. Zejmon [-] , J. Tomášek [-] (50. T. Miko [-] ) , J. Schubert [-] , Y. Kyrlyk [-]

ŽK: 46. P. Mejzr - 85. M. Másílko .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JENÍK David - KUBEČKA Pavel, BLÁHA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Müller
Tip experta: výhra domácích

Pátku se v jarní sezóně daří a myslím, že to potvrdí i v tomto zápase. 4:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích