D. Šveřepa 47.
V. Semrád 66. (p.)
2:3
(1:2)
19. L. Petr (vl.)
39. M. Müller (p.)
83. T. Křivský
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrdy přišly o první místo v tabulce


Branky


47. D. Šveřepa , 66. V. Semrád (p.) - 19. L. Petr (vl.) , 39. M. Müller (p.) , 83. T. Křivský
10

Lídr tabulky z Vrdů nezažívá povedené období. Vrdy prohrály v Plaňanech, v Semicích z toho byla remíza a nyní si z Vrdů odvezl plný počet bodů tým Peček. Pečky zvítězily i přes velké problémy se skládáním sestavy a připravily Vrdy o první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v závěru první půle snížili

Domácí hráči měli míč více na svých kopačkách, ale do dobře připravené obrany hostů se jim nedařilo dostat. Do dvou nadějných pozic se v úvodu dostal hostující Zborník, ale situace nevyřešil dobře. V 19' hosté rozehrávali první rohový kop a rozehráli ho tak dobře, že domácí obránce L. Petr si dal hlavou vlastní gól 0:1! Domácí tým si vytvořil několik brankových příležitostí, ale když už překonali brankáře Kruliše, tak z brankové čáry míč odkopli obránci Peček. Ve 39' udělali domácí chybu v rozehrávce a na levé straně se krásně uvolnil hostující Buřič, který byl při kličce poslednímu hráči faulován a sudí nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starost M. Müller a překonal brankáře Kožurika 0:2! V nastaveném čase první půle předvedli domácí svou nejhezčí akci, když krásný Vavřinův centr z pravé strany dostal do sítě hlavou Šveřepa 1:2!

Na vyrovnání dokázaly Pečky zareagovat

Vrdy ve druhém poločase zamkly Pečky na jejich půlce, ale střelecké trápení ne a ne prolomit. Tutovku zazdil Šveřepa i Franc. Ze vzduchu se nedokázal prosadit Semrád ani Petr. Hosté některé situace ubránili i s velkou dávkou štěstí. V 66' si hostující Pikner nastřelil ve vlastním vápně vlastní ruku a rozhodčí to posoudil jako penaltu a tu Semrád proměnil 2:2! Hosté v dalších minutách ukazovali velkou chuť zabojovat alespoň o jeden bod. Domácí nedokázali své šance dotáhnou až do vstřelené branky a přišel trest. V 83' se na úrovni penalty dostal míč k hostujícímu Křivskému a ten ránou levačkou poslal míč k vzdálenější tyči Kožurikovi branky 2:3! Domácí tým vrhnul všechny síly do útoku, ale ve velké šanci selhali a neproměnili ani trestný kop z hranice velkého vápna. Pečky si tak odvážejí velmi cenné vítězství a Vrdy spadly na druhou příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Vrdy
Roman Masopust (trenér): Místo abychom i poté dohráli některou akci až do gólového zakončení, tak jsme v 82. minutě nahráli v našem pokutovém území Křivskému přímo na penaltu, a ten dal pohodlně třetí branku Peček.

AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Během přípravy na zápas jsme měli velké problém poskládat sestavu, máme teď větší marodku, k tomu přibyly na poslední chvíli nějaké omluvenky, a v souběhu utkání dalších našich mužstev ve stejný den jsem byl rád, že máme aspoň dva mladší dorostence na střídání. S respektem k lídrovi soutěže, který si mohl zajistit první místo v tabulce jsme tak přijeli k zápasu, abychom si hlavně neuřízli ostudu v podobě nějakého divokého výsledku. No ale jak to někdy bývá, ve chvíli, kdy nemáte žádné velké očekávání, se dokáže mužstvo natolik semknout, že i s potřebným štěstím dosáhnete překvapivého výsledku. Zvolili jsme taktiku, kdy úkolem bylo nepouštět soupeře do otevřené obrany, nesoupeřit s jejich rychlými útočníky. Pomoci si vzájemným zajišťováním na postech a po zisku míče se jej snažit déle udržet, nebláznit za každou cenu dopředu. Snažil jsem se také své hráče pozitivně naladit, aby si nevytvářeli na hřišti nepřátelské emoce, aby se soupeřem zbytečně neválčili. To se sice ne vždy povedlo, taky máme ve svém mužstvu horké hlavy, ale nebyly to žádné vyhrocené momenty, zápas se mezi hráči odehrál myslím férově. Závěrečný hvizd tak byl jako balzám na uši. Musím smeknout před našimi hráči, kteří v utkání předvedli velmi soudržný výkon, dokonale využili příznivého vývoje a dokázali soupeře oloupit o body. Určitě jsme měli i štěstí, ale když mu jedete naproti, tak to prostě může takhle hezky dopadnout. Opět nám pomohli kluci z dorostu, za to jim patří poděkování, ale hlavně musím říct, že nebyli pouze do počtu a velkou měrou se zasloužili o tento dílčí úspěch.



Sestavy


TJ Slavoj Vrdy
D. Kožurik [-] - F. Víšek [-] (46. J. Kořínek [-] ) , V. Semrád [-] , L. Burjetka [-] , A. Nový [-] (82. M. Kloc [-] ) , T. Petr [-] (59. P. Novák [-] ) , L. Petr [-] , D. Šveřepa [-] , D. Kapounek [-] , M. Franc [-] (82. O. Plašil [-] ) , A. Vavřina [-]

AFK Pečky
V. Kruliš [-] - T. Křivský [-] , V. Kašpárek [-] , D. Zborník [-] , P. Sova [-] , V. Buřič [-] (72. L. Müller [-] ) , M. Müller [-] , J. Zajíc [-] (59. T. Müller [-] ) , T. Holub [-] , T. Havelka [-] , J. Pikner [-]

ŽK: 24. A. Vavřina - 15. P. Sova , 65. M. Müller .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Matěj, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Müller
Tip experta: remíza

Velice těžký zápas pro Pečky na půdě lídra tabulky, ale věřím že bod si Pečky odvezou. 2:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích