Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany mají důležité tři body


Branky


13

V minulém kole si Plaňany na domácí půdě vyšláply na Vrdy a získaly důležité tři body. Nyní přijela Sadská a Plaňany potřebovaly znovu naplno bodovat. To se povedlo i díky tomu, že Sadská přijela ve slepené sestavě, když musel dokonce do brány Ondřej Jech místo zraněného brankáře Šarocha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím pomohla branka do šatny

Hned v úvodu utkání vyslal perfektní střelu domácí Motrunich, ale míč orazítkoval břevno hostující brány. Domácí tým si vytvářel šance. Rýva se objevil před brankářem dokonce třikrát, ale ani jednou se nedokázal gólově prosadit. Další povedenou střelu domácích obstaral Shpuryk, ale jeho pokus zastavila tyč. Hosté si také vytvořili několik zajímavých příležitostí, ale využít je nedokázali. Když už se zdálo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, tak se ve 43' dokázal ve skrumáži nejlépe zorientovat domácí Klucska a poslal Plaňany do vedení 1:0!

Plaňany si v klidu došly k vítězství

Pro domácí začal druhý poločas o něco lépe než ten první. V 53' se konečně dočkal branky domácí Rýva a zvýšil na 2:0! Plaňany si šly jednoznačně pro vítězství a to potvrdil Nedvědil, který pěknou střelou nedal brankáři šanci 3:0! V 77' byl za svou aktivitu odměněn brankou i domácí Shpuryk 4:0! V 80' se podruhé radoval z branky Shpuryk a bylo to 5:0! Alespoň náplast v podobě gólu obstaral pro hosty Vlasák, který upravil na konečných 5:1!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Poslední domácí zápas jsme výsledkově zvládli, ale především v prvním poločase jsme se herně trápili. Chyběl nám pohyb, bojovnost a když jsme se již dostali do šancí, tak jsme v koncovkách neuvěřitelně selhali. Oslabený hostující tým hrál v prvním poločase velmi organizovaně a my jsme dlouho nemohli na jejich hru najít recept. Připsali jsme si další důležité vítězství a teď se musíme dobře připravit na poslední dva zápasy.

AFK Sadská
David Čemus (hráč): eště že už je konec sezóny. Do Plaňan jsme přijeli ve slepené sestavě. Bylo nás akorát 11 a musel nám jít pomoct Tolma, který dopoledne odehrál celé utkání za béčko. Do brány musel jít Ondřej Jech, protože gólman Šaroch je stále zraněný. V prvním poločase jsme i přesto měli opět několik šancí, které jsme neproměnili, místo toho šli domácí do vedení. Navíc se ve 40 minutě zranil i Jech, který i přes bolavé koleno utkání dochytal. Dá se říct, že všechny góly, které jsme obdrželi padli po našich individuálních chybách a utkání jsme si sami prohráli. Naopak domácí získali důležité 3 body k záchraně. Nemá cenu asi více hodnotit.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - Y. Nevdashov [-] (79. T. Freund [-] ) , K. Rýva [-] (85. P. Málek [-] ) , V. Dittrich [-] , D. Žemba [-] , J. Klucska [-] , M. Starov [-] , K. Hanzálek [-] (31. O. Shpuryk [-] ) , J. Nedvědil [-] (79. M. Jambor [-] ) , D. Konůpek [-] , A. Motrunich [-] (66. M. Čech [-] )

AFK Sadská
O. Jech [-] - T. Havlík [-] , M. Havlík [-] , M. Dudla [-] , T. Pavel [-] , J. Brynych [-] , P. Tolma [-] (79. D. Dvořák [-] ) , T. Vlasák [-] , F. Sladkovský [-] , P. Michálek [-] , D. Čemus [-]

ŽK: 63. M. Starov , 68. O. Shpuryk , 86. D. Žemba - 53. P. Michálek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MRKVIČKA Jan - NERAD Vojtěch, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Václav Dittrich
Tip experta: výhra domácích

Plaňany potřebují ještě před koncem sezony zabrat. V těžkém utkání věřím v šťastný konec pro domácí. 3:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích