2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim vyhrála těžké utkání s Městcem Králové


Branky


14

Velim má v posledních utkáních výsledky jako na houpačce. Na domácím hřišti se jim daří a na venkovním ne. Toto pravidlo platilo i po zápase s Městcem Králové. Městec se v posledních utkáních snaží dostávat do hry mladé hráče ze své líhně, ale po zápase s Velimí má na svém kontě druhou prohru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácím zařídil Bečvařík

Domácí tým se v utkání soustředil hlavně zodpovědné bránění a chtěl vyrážet do rychlých protiútoků. Proto měli hosté klid na svou kombinaci a po většinu utkání drželi míč na svých kopačkách. Domácím jejich hra přinesla ovoce poprvé ve 32', když se po kombinaci z pravé strany prosadil hlavou k tyči Bečvařík 1:0! Více se během prvního poločasu nestalo a tak šla do kabin spokojenější domácí Velim.

Na vyrovnání Vobořila zareagoval Vlk

Hosté byli za svou aktivitu a za své držení míče odměněni brankou. V 55' na hranici velkého napřáhl ke střele Vobořil a krásnou střelou na zadní tyč vyrovnal na 1:1! Domácí tým dokázal vrátit vedení na svou stranu v 61', když se po rychlém přechodu ze středu hřiště prosadil střelou na zadní tyč Vlk 2:1! Domácí tým měl ve zbývajících minutách ještě tři nadějné brejkové situace ze kterých mohl své vedení pojistil, ale v první situaci je hosté zastavili faulem. Ve druhé situaci chyběl ke skórování krůček a ve třetí skončila střela nad brankou Ihnatyshyna. Hosté nedokázali dát druhou branku a tak se Velim raduje z vítězství a stále dýchá na záda prvním Vrdům.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Nelehké utkání s kvalitním soupeřem, který nás určitě předčil v držení míče. My jsme tentokrát zodpovědně bránili a vyráželi do rychlých protiútoků, ze kterých jsme vstřelili oba góly. První branku jsme dali po rychlé kombinaci ze strany a zakončení hlavou k tyči. Druhý a nakonec vítězný padl z rychlého přechodu středem a zakončením střelou na zadní tyč. Další tři brejky už bohužel brankou neskončily.

Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): S radostí v srdci se mi dnešek hodnotí! Bolí to, ale to zklamání přehlušuje dokonalý výkon (až na 2 gólové situace). To co jsem říkal plníme, Městec chce a bude dávat šanci hráčům z městecké líhně. Znovu jsme zapojili mnoho odchovanců a já před nimi smekám klobouk! 80% zápasu jsme byli lepší, soupeř se nemohl dostat do zápasu. Jak už jsem zmínil, nebýt 2 nezkušených zaváhání, mohli jsme pomýšlet na body. Soupeři blahopřeji! Zároveň kvituji nasazení tak mladých sudí! Toto je cesta jak tuhle džungli zlepšit! Musí se “vypískat”, ale dobrý.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] (81. M. Mén [-] ) , M. Hrabal [-] , J. Vlk [-] , J. Jelínek [-] - L. Vlk [-] (76. D. Kostelecký [-] ) , D. Nejedlý [-] , J. Bečvařík [-] , M. Bláža [-] (65. J. Pych [-] ) - J. Ceral [-] , J. Zajíc [-] (62. M. Hoření [-] )

Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - T. Vobořil [-] , J. Šorm [-] (73. A. Školník [-] ) , P. Havránek [-] , J. Sochor [-] , L. Borecký [-] , A. Němec [-] (73. M. Chudoba [-] ) , M. Vondrka [-] , J. Šmidrkal [-] , R. Tyl [-] , M. Dubský [-]

ŽK: 19. J. Bečvařík , 65. J. Ceral - 61. M. Vondrka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TÝČE Vladimír - BOHATÝ Petr, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 6. 2023 00:07
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=tomasvoboril.cz&set=a.578322124288805
Kateřina Uhlířová

Expert: Václav Dittrich
Tip experta: výhra domácích

Pokud Velim chce ještě pomýšlet na prvenství, musí doma zabrat. Jednoduché to ale mít nebude. 3:1

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza