Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátek otočil zápas proti Pečkám


Branky


13

V minulém kole Pečky doma nasázely pět branek Městci Králové. Nyní přijel Pátek, který se veze na vítězné vlně. Před utkáním měl Pátek na svém kontě čtyři výhry v řadě. Hosté dokázali svou vítěznou sérii natáhnout, protože Pečky přestříleli a to hlavně díky ostrostřelci Ramšákovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení domácích

Utkání začalo svižně od prvních minut. První šanci si vypracoval Pátek, ale domácí dokázali míč zachránit na brankové čáře. Z protiútoku ve 3' dostal před bránu přihrávku z pravé strany Buřič a otevřel skóre utkání 1:0! V 11' chybovali domácí při vyvážení míče z vlastní poloviny hřiště a po centru z pravé strany se poprvé v utkání mohl radovat Ramšák, když uklidil míč z voleje do sítě 1:1! Ve 28' se domácím podařil hezký průnik středem hřiště a zkušený Brunclík zakončil přesně 2:1! Domácí tým mohl své vedení navýšit, ale trestné kopy ze slibných pozic ani několik hlaviček po centrech ze stran v brance neskončili a tak šli do kabin s hubeným náskokem o jeden gól.

Otočka přinesla Pátku tři body

Druhý poločas začal lépe pro Pátek. Ve 48' nakopnul dlouhý míč Zubák, Ramšák utekl celé obraně a zakončil přesně k tyči 2:2! V 63' prošel Ramšák od poloviny až k velkému vápnu, vyměnil si balón se Štokem a zkompletoval hattrick 2:3! V 76' utekl po pravé straně znovu Ramšák, který tentokrát předložil míč střídajícímu Kadlecovi a ten zvýšil na 2:4! Domácí nesložili zbraně a v 86' se uvolnil Holub a dal domácím naději 3:4! V samotném závěru mohli domácí vyrovnat, ale odkrytou bránu Pátku přestřelili. Pátek si odváží z vyrovnaného a na góly bohatého utkání tři body a natahuje vítěznou sérii už na pět utkání v řadě.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Viděli jsme utkání plné branek, se smutným koncem pro naše barvy. V posledním domácím zápase jsme se chtěli rozloučit s našimi fanoušky ziskem bodů, bohužel se to nepodařilo. První poločas byl z naší strany podstatně lepší, až na pár situací jsme soupeře dobře bránili, byli jsme aktivní, dali dvě branky a mohli nebo spíš měli přidat další, šance na to byly. Z mého pohledu bylo počasové vedení zasloužené. Zápas jsme pak ztratili v druhém poločase, v kterém hráči nenavázali na předchozí minuty, především v defenzivní činnosti. Až příliš jsme nechali vyniknout útočníka soupeře Ramšáka, z kterého jsme tak udělali hráče zápasu. Pátek nás často zlobil z brejků do otevřenější obrany, kdy jsme v útočném snažení některé situace nesehráli dobře, těžil z našich chyb jednoduše nakopnutým míčem dopředu a v rychlostním souboji jsme nestíhali. V těchto momentech chyběla i zkušenost některých hráčů, aby tyto souboje dokázali takticky zvládnout. Nechali jsme soupeře odskočit na dvoubrankové vedení, nehráli jsme v těchto minutách dobře, příliš jsme v kombinaci kazili. Po naší hluché pasáži jsme znovu zabrali a ke konci se dostali do několika slibných šancí, třikrát byli sami před gólmanem, ale vytěžili z toho jen jeden gól. Ještě v poslední minutě mohlo dojít k vyrovnání, jenže ani odkrytá branka nebyla dost velká k tomu, abychom se do ní trefili. Je to škoda, myslím, že remíza by tomu zápasu slušela víc. Výkon jsme nepodali úplně špatný, jenže ke spokojenosti si proti takovému soupeři nemůžeme zkrátka dovolit takové herní výpadky. Konečná prohra samozřejmě mrzí, nicméně naše mladé mužstvo se i z takových zápasů musí dokázat poučit.

Pátek
Jiří Kohoutek (kapitán): Hned v úvodu zápasu jsme promarnili gólovou příležitost a z protiútoky jsme inkasovali. První půle skončila lépe pro domácí. Hra ale byla vyrovnaná. Na začátku druhé půle se nám podařilo vyrovnat. Ke konci zápasu jsme ale ztratili koncentraci a nechali domácí zbytečně snížit. V úplném závěru mohly Pečky ještě vyrovnat. Po rohu ale naší bránu překoply.



Sestavy


AFK Pečky
F. Mašín [-] (77. T. Němec [-] ) - D. Brunclík [-] , V. Buřič [-] (70. T. Müller [-] ) , Š. Vrba [-] (83. D. Zborník [-] ) , M. Müller [-] (65. P. Sova [-] ) , J. Zajíc [-] , T. Švára [-] , T. Holub [-] , M. Materna [-] (77. V. Kruliš [-] ) , T. Havelka [-] , J. Pikner [-]

Pátek
O. Barták [-] - J. Stehlík [-] (46. Z. Bureš [-] ) , P. Šťastný [-] , J. Navrátil [-] , O. Puk [-] , S. Štok [-] (70. P. Stibor [-] ) , J. Zubák [-] , J. Kohoutek [-] (46. L. Kadlec [-] ) , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] , M. Málek [-]

ŽK: 66. M. Materna , 68. V. Buřič , 90. P. Sova - 38. M. Ramšák , 48. P. Šťastný , 85. O. Puk .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Orálek Kamil - HANÁK Leoš, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Václav Dittrich
Tip experta: výhra domácích

Těžké utkání v podobě výsledku. V roli diváka si myslím atraktivní utkání. Tipuji zápas bohatý na branky se šťastným koncem pro domácí. Pokud nastoupí výborně hrající domácí Müller, tak body zůstanou doma jelikož je to nadstandartní hráč pro tuto soutěž i v jeho letech. O jeho kvalitách hovoří i fakt, že za mlada se na hřišti potkal s ikonou fotbalu Iniestou. 3:2

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů