Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Jíkvi


Branky


13

Jíkev v minulém kole nasázela čtyři branky Vykáni a nyní rovnou šest Milovicím. Milovice vstřelily čtyři branky minulý týden v Semicích, ale na body to nestačilo, protože Semice předvedly fantastický obrat. Čtyři branky se Milovicím podařilo vstřelit i proti Jíkvi, ale ani tentokrát z toho žádné body nejsou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jíkev si vzala vedení zpět

Domácí se ujali vedení už v 5', když Pařízek předstihl obránce Milovic a střelou mezi nohy brankáře Kopeckého dostal míč do sítě 1:0! Milovice od inkasovaného gólu převzaly iniciativu a vyrovnání přišlo ve 14', když chybu brankáře Blažka potrestal Klička 1:1! Milovicím se povedlo skóre otočit v 19' po pěkné akci na jejímž konci byl Dlouhý 1:2! Ve 31' se o vyrovnání postaral domácí střelec Klimpl 2:2! Ve 39' dokázal Kyrlyk vrátit vedení na stranu Jíkve 3:2! Před odchodem do šaten ve 44' se prosadil znovu Klimpl a poslal svůj tým do dvougólového vedení 4:2!

Dvě branky na každé straně

Domácí tým směrem dopředu předváděl pěkné kombinace. Svého soupeře přehrávali hlavně ve středu pole. Na další branku si diváci museli počkat do 72' a radoval se z ní domácí Veselý, který zvyšoval už na 5:2! Milovice dokázaly znovu zdramatizovat utkání, když se v 76' prosadil opět Dlouhý 5:3! Klid domácím přidal v 78' Klimpl, který tak zkompletoval hattrick a dorovnal Davida Šveřepu na prvním místě v tabulce střelců 6:3! V 83' snížil střídající hrající trenér Milovic Vlačiha na konečných 6:4!



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Výsledek napovídá, že se hrál otevřený fotbal z obou stran. Více se útočilo, méně už se myslelo na zadní vrátka. Druhý poločas už byl v naší režii, kdy jsme ve středu pole soupeře přehrávali a zápas dovedli zaslouženě do vítězného konce. Padlo deset branek a to se divákům muselo líbit.

AFK Milovice
Sergej Vlačiha (trenér): Opět jsme dali venku čtyři branky a opět jedeme domů bez bodu, je to velká škoda. Ale musím říct, že domácí hráli dopředu velmi dobře kombinačně, i když jsme jim to naší hrou usnadnili a tak tři branky jim darovali vlastníma chybama. Teď nás čekají dva poslední zápasy soutěže na domácím hřišti a rádi bychom se s diváky rozloučili nějakým solidním výkonem a ideálně i výsledkem.



Sestavy


Jíkev
M. Blažek [-] - J. Schubert [-] (80. M. Másílko [-] ) , T. Fichtner [-] , M. Pikous [-] , P. Pařízek [-] , M. Náhlovský [-] , M. Klimpl [-] , E. Zejmon [-] , J. Tomášek [-] , D. Veselý [-] , Y. Kyrlyk [-]

AFK Milovice
A. Kopecký [-] - J. Drahorád [-] (46. J. Jokl [-] ) , J. Krátký [-] , L. Müller [-] , P. Klička [-] (83. S. Vlačiha [-] ) , J. Krátký [-] (75. P. Müller [-] ) , T. Matějka [-] , M. Dlouhý [-] , J. Lukáš [-] , J. Grus [-] (66. J. Štěpánek [-] ) , O. Drahorád [-] (46. T. Solar [-] )

ŽK: 27. Y. Kyrlyk - 27. J. Grus .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JENÍK David - PROCHÁZKA Václav, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Václav Dittrich
Tip experta: výhra domácích

Jíkev přes zimu ztratila formu, ale s Milovicemi si poradí jednoznačným výsledkem. 4:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů