1:1
(1:1)
28. T. Petr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj z čela tabulky skončil nerozhodně


Branky


11. Š. Jareš - 28. T. Petr
13

Semice hrající na třetí pozici přivítaly na svém hřišti lídra soutěže Vrdy. Po minulém nevídaném obratu proti Milovicím chtěli domácí o body obrat i nejlepší tým soutěže. Vrdy minulé kolo prohrály v Plaňanech a body ze Semic by se jim určitě hodily k upevnění si prvního místa. Utkání nakonec skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Jareše odpověděl Petr

Hosté na svého soupeře od začátku vlétli. Domácí hráči drželi krok a nakonec to byli oni, kdo se mohl radovat jako první. V 11' si dlouhý nákop za obranu zpracoval na prsa Jareš a míč poslal do sítě 1:0! Ve 28' se hosté dočkali vyrovnání, když Petr zahrál rohový kop tak šikovně, že od praporku skončil rovnou za zády brankáře Procházky 1:1! První poločas se hrálo ve vysokém tempu, ale bez dalších vyložených šancí a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Hezký fotbal branku nepřinesl

Ve druhém poločase se hrál oboustranně pohledný fotbal. Semice se snažily těžit ze své výškové převahy a po standartních situacích zlobili svého soupeře.  Hlavičky Semic mířily vedle Kožurikovi brány a vedle mířily i střely hostujících hráčů. Hostující Šveřepa mohl hned dvakrát poslat Vrdy do vedení, ale dva samostatné úniky na brankáře Procházku využít nedokázal. Hosté byli blízko brance i z poslední standartní situace, ale střela Petra skončila na tyči. Rozhodčí utkání ukončil a na výsledkové tabuli svítilo skóre 1:1.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Dnes se hrál výborný zápas z obou stran, ve velmi vysokém tempu, velmi vyrovnaný. Hosté do zápasu vletěli ve velkém stylu, ale my jsme drželi krok. Zápas skončil asi spravedlivou remízou.

TJ Slavoj Vrdy
Roman Masopust (trenér): K zápasu se Semicemi jsme přistupovali s respektem k dobré hře soupeře a zároveň ke stylu hry, který nám moc nevyhovuje. Semice hrají spoustu dlouhých vysokých míčů a mají vysoké hráč, kteří si s nimi umí poradit. Maličko jsme poupravili rozestavení a snažili se to systémem eliminovat.



Sestavy


AFK Sokol Semice
J. Procházka [-] - Š. Jareš [-] , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , N. Petsoliak [-] (75. S. Oliinyk [-] ) , J. Kamlach [-] , F. Vavroušek [-] , M. Brynych [-] , Š. Bříza [-]

TJ Slavoj Vrdy
D. Kožurik [-] - F. Víšek [-] , V. Semrád [-] , L. Burjetka [-] , A. Nový [-] , T. Petr [-] , D. Kapounek [-] (65. P. Novák [-] ) , D. Šveřepa [-] (88. D. Lengál [-] ) , Š. Andrle [-] (54. M. Kloc [-] ) , M. Franc [-] , A. Vavřina [-] (85. O. Plašil [-] )

ŽK: 38. N. Petsoliak - 75. A. Nový .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LAHODA Matěj - BENÁK Petr, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Václav Dittrich
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy se prezentují kvalitním útokem. Souboj z horních pater tabulky. Vítězství hostů bude pozvánkou hostů do 1A třídy. 2:4

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza