2:1
(2:1)
31. T. Petr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany skolily lídra tabulky


Branky


11. D. Konůpek , 21. K. Rýva - 31. T. Petr
12

Výsledky Plaňan jsou jako na houpačce, ale tato výhra rozhodně stojí za to. Vyšláply si totiž na Vrdy, které jsou na prvním místě tabulky. Díky ztrátě Velimi v Zelenči nemusí hostující Slavoj prohra tolik mrzet. Mají totiž tři kola před koncem soutěže pět bodů náskok na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaňany ve vedení o gól

Pro domácí Plaňany začalo utkání parádně. V 11' napřáhl ke střele z dvaceti metrů sváteční střelec Konůpek a po nejistém zákroku Kožurika skončil míč v bráně 1:0! Ve 21' unikl po levé straně šikovný Nedvědil a jeho přesný přízemní centr dokázal do sítě uklidit Rýva 2:0! Ve 31' poslal dlouhý balón za obranu Šveřepa, který si našel T. Petr a z úhlu uklidil míč pod břevno 2:1! Vrdy se dočkaly vyrovnání, ale branka Kapounka nebyla uznána pro ofsajd.

Červená karta pro L. Petra

Vrdy začaly druhý poločas aktivně a do šance se dostal Kořínek, ale nezakončil přesně. Vrdy se dočkaly vyrovnání podruhé, ale i branka Šveřepy nebyla pro ofsajd uznána. Hostům se výroky rozhodčího nelíbily a nelíbily se ani hostujícím fanouškům. V 76' zahrál L. Petr balón rukou a rozhodčí mu udělil žlutou kartu. Jelikož to byla žlutá karta číslo dvě, tak následovala karta červená. Domácí tým si vytvořil několik zajímavých situací, především Rýva mohl vícekrát skórovat, ale pojistku nepřidal. Do šance se dostal i střídající Motrunich, ale ani on sám před Kožurikem neuspěl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Hostující tým, který je již jednou nohou ve vyšší třídě zápas s námi pravděpodobně podcenil. Nám se do sestavy vrátili Žemba, Konůpek a ve druhém poločase i uzdravený Motrunich, to spolu se změnou rozestavení a disciplinovaným výkonem pro nás znamenalo překvapující důležité vítězství. Hostující tým v tomto zápase neprokázal kvalitu lídra soutěže, ale přesto jim tímto gratuluji k postupu do vyšší soutěže za celou sezonu si to jistě zaslouží.

TJ Slavoj Vrdy
Tomáš Petr (hráč): Utkání od nás nebylo dobré. Špatně jsme do něj vstoupili a pak už se to těžko dohání. I přesto, že jsme se trochu zvedli po dvou obdržených brankách, tak to nestačilo. Na druhou stranu, kdyby nebylo Davida Kožurika, tak jsme mohli prohrát i o víc gólů, protože chytil minimálně tři stoprocentní šance v druhém poločase.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - M. Čech [-] (55. A. Motrunich [-] ) , K. Rýva [-] , V. Dittrich [-] , D. Žemba [-] , J. Klucska [-] , M. Starov [-] , K. Hanzálek [-] (93. M. Jambor [-] ) , J. Nedvědil [-] , D. Konůpek [-] , Y. Nevdashov [-]

TJ Slavoj Vrdy
D. Kožurik [-] - F. Víšek [-] (46. M. Kloc [-] ) , V. Semrád [-] , A. Nový [-] (46. J. Kořínek [-] ) , T. Petr [-] (63. P. Novák [-] ) , L. Petr [-] , D. Šveřepa [-] , D. Kapounek [-] , Š. Andrle [-] , M. Franc [-] , A. Vavřina [-] (61. L. Burjetka [-] )

ŽK: 77. K. Hanzálek , 84. J. Klucska , 93. D. Konůpek - 20. L. Petr , 41. A. Nový , 66. Š. Andrle , 67. M. Kloc . ČK: 76. L. Petr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVOTNÝ Lukáš - HANÁK Leoš, STUMPF Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Krátký
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas zvládnou lépe Vrdy, protože jsou favoriti a pomůžou nám ve spodku tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů