2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim v Zelenči na body nedosáhla


Branky


12

Zeleneč se veze na vítězné vlně. Po Vrdech, Jíkvi a Bílém Podolí to nyní odskákala Velim. Hosté z Velimi v minulém kole rozdávali branky proti Jíkvi, které jich nasázeli hned devět. Nejspíše si vše vystříleli v předchozím kole, protože v Zelenči branku vstřelit nedokázali a odjeli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Zelenči branku nepřinesl

V první polovině utkání měli domácí více ze hry a vypracovali si několik slibných příležitostí. Často ovšem chyběla finální přihrávka nebo větší klid v zakončení. Blízko k otevření skóre měl Luhan nebo Hajný, ale chyběl kousek. Do veliké šance se dostal Larva, který se individuální akcí dostal přes dva obránce, ale jeho střelu vyrazil nohou na rohový kop brankář Svoboda. Dobrou příležitost měl i Novák, ale střelu z hranice velkého vápna na zadní tyč vyškrábl Svoboda na roh. Velim hrozila z rychlých protiútoků a jeden takový mohl skončit gólem. Z pravé strany se protáhli až do vápna, kde jejich šanci zastavil až brankář Kunc. Poločasový výsledek mohl na stranu domácích strhnout Luhan, který se řítil sám na Svobodu, ale míč si dal daleko od nohy a Svoboda včasným výběhem jeho šanci zmařil. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Zasloužené branky Zelenče

Domácí tým se od úvodu druhé půle opět tlačil směrem dopředu. V 50' se mohl prosadit Štádler, ale jeho hlavička postrádala razanci. V 60' už mohla propuknout domácí radost. Střídající Ešner unikl po pravé straně a tvrdou přízemní ranou na přední tyč otevřel skóre 1:0! Domácí tým nepolevoval a v 66' znovu aktivní Ešner poslal do vápna centr z pravé strany, který hostující obránce zastavil rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten proměnil bezpečně k tyči Novák a zvýšil na 2:0! Hosté se snažili odpovědět a dvakrát zahrozili hlavou po standartní situaci, ale bez gólového efektu. V závěru mohl třetí branku domácích přidat střídající Moudrý, ale jeho hlavička mířila vedle tyče. Zeleneč zvládl domácí utkání vyhrát a raduje se ze zisků tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Zeleneč
Richard Nájemník (trenér): Výhry nad druhým týmem tabulky si velmi ceníme a navíc je to pro nás čtvrté vítězství v řadě. Myslím si, že naše vítězství je zasloužené a že jsme byli odměněni za aktivitu. Musíme ale zůstat na zemi a jít pokorně a s čistou hlavou i do dalších zápasů. A musíme být úspěšnější v proměňování šancí, v některých zápasech by nás to mohlo stát body.

FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Výsledek je bohužel spravedlivý. Skóre mohlo být i vyšší, ale v důležitých momentech nás podržel gólman. Od začátku zápasu jsme tahali za kratší konec. Domácí nás předčili ve všech směrech. Byli pohyblivější, důraznější a neustále kombinovali. My jsme z minulého týdne nezopakovali skoro nic. Naše největší šance byli jen dvě nebezpečné střely v druhém poločase.



Sestavy


SK Zeleneč
M. Kunc [-] - M. Hajný [-] (75. D. Housa [-] ) , M. Skuček [-] , D. Capek [-] (64. L. Havierník [-] ) , J. Janoušek [-] , A. Štádler [-] (56. J. Ešner [-] ) , J. Jindra [-] (75. D. Moudrý [-] ) , T. Luhan [-] (71. J. Kočevár [-] ) , J. Javůrek [-] , F. Larva [-] , L. Novák [-]

FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] (75. D. Kostelecký [-] ) , M. Hrabal [-] , J. Vlk [-] , J. Jelínek [-] - L. Vlk [-] , J. Ceral [-] (48. J. Pych [-] ) , J. Bečvařík [-] , M. Bláža [-] - J. Nedbal [-] (39. Š. Pena [-] ) , J. Zajíc [-] (64. M. Hoření [-] )

ŽK: 87. L. Novák - 14. J. Vlk , 63. M. Kosina , 87. J. Bečvařík .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: ZÍKA Jan - ŠTEFAN Michal, ŠTEBERL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Krátký
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas vyhraje Zeleneč.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza