Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevídaný obrat Semic proti Milovicím


Branky


12

Semice v minulém kole poprvé na jaře prohrály. To Milovice si v minulém kole poradily s Ostrou. Po 25 minutách to vypadalo, že Semice na jaře prohrají podruhé, ale přišel nevídaný obrat a Milovice jedou domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Famózní start Milovic

Hosté snad ani lépe do zápasu nemohli vstoupit. V 9' je poslal do vedení J. Drahorád 0:1! Ve 14' zvyšoval Jan Krátký na 0:2! V 17' se prosadil Jakub Krátký a bylo to 0:3! Famózní start uzavřel ve 25' Dlouhý 0:4! Milovice měli i další příležitosti ze kterých mohli dát branku, ale to se nepovedlo a slovo si vzali domácí. Ve 28' se prosadil Jareš a snížil na 1:4! Ještě před poločasovou přestávkou, konkrétně ve 42' se trefil z pokutového kopu Kamlach a dal svému týmu naději 2:4!

Otočku zařídil Bříza

Domácí tým se ve druhé polovině hnal za vyrovnáním. V 55' se z branky radoval Petsoliak a bylo to už pouze o gól 3:4! V následujících minutách se hra trošku uklidnila. Domácí tým dělal hostům problém svojí výškovou převahou hlavně ze standartních situací. Vyrovnání přišlo v 81', když se prosadil Jareš 4:4! Za nerozhodného stavu se mohlo skóre překlopit na obě strany, ale štěstí se nakonec přiklonilo na stranu domácích. V 94' zahrál Kamlach trestný kop a Bříza se trefil krásně hlavou na zadní tyč 5:4! Domácím se tak povedlo dokonat nevídaný obrat a berou všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Začátek zápasu byl naprosto katastrofální z naší strany. V 25.minutě byl stav 0:4 a to čím jsme se prezentovali nebylo vůbec příjemný na koukání. Tahle facka nás probrala a začali jsme se vzpamatovávat. V poločase jsme si řekli, že už gól nedostaneme a výsledek zkusíme otočit. Chtěli jsme vyhrát a když v 94.min Kamlach našel nádherně z trestného kopu Břízu, tak zůstaly 3 body u nás doma.

AFK Milovice
Sergej Vlačiha (trenér): Měli jsme dnes jednu z posledních šancí na udržení naděje na záchranu a po prvních 25 minutách to vypadalo na jednoznačný průběh, kdy jsme vedli 4:0. Domácí se druhý poločas hnali za vyrovnáním a drtili nás hlavně jejich výškovou převahou ze standartních situací. Za stavu 4:4 se pak mohl výsledek překlopit na obě strany, tři body ale bohužel zůstali v Semicích. Dneska jsme si to prohráli sami!



Sestavy


AFK Sokol Semice
A. Pavliš [-] - Š. Jareš [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] (80. F. Procházka [-] ) , N. Petsoliak [-] , J. Kamlach [-] , F. Vavroušek [-] , M. Brynych [-] (75. J. Kudrna [-] ) , S. Oliinyk [-] (78. V. Kavka [-] ) , Š. Bříza [-]

AFK Milovice
A. Kopecký [-] - T. Matějka [-] (66. P. Müller [-] ) , J. Drahorád [-] (46. T. Solar [-] ) , J. Krátký [-] , L. Müller [-] , S. Vlačiha [-] (60. J. Štěpánek [-] ) , J. Krátký [-] , J. Beneš [-] , M. Dlouhý [-] , J. Grus [-] , O. Drahorád [-]

ŽK: 69. M. Brynych , 85. N. Petsoliak - 85. J. Beneš , 94. T. Solar .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Němeček Josef - NEHASIL Karel, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Krátký
Tip experta: výhra hostů

Tohle je zápas, který musíme zvládnout a veřim, že ho vyhrajeme a přiblížíme se k dvou týmům nad námi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích