Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sadská rozstřílela Bílé Podolí


Branky


12

Po čtyřech porážkách v řadě dokázala Sadská zabrat a rozstřílela na domácí půdě Bílé Podolí. Bílé Podolí má po tomto utkání na svém kontě čtyři porážky v řadě za sebou. Hattrick v tomto utkání nasázel útočník domácích Tomáš Vlasák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubené vedení domácích

Bílé Podolí má velké problémy s kádrem. Kvůli zraněním hostům chyběl velký počet hráčů a na konečném výsledku to bylo znát. V první polovině byla k vidění jen jedna branka. Té se dočkali domácí ve 33' a prosadil se Sladkovský 1:0!

Hattrick Vlasáka

Hned v úvodu druhé půle přišla naděje pro hosty. Ve 47' si nakopnutý balón za obranu našel Tyšer a srovnal skóre na 1:1! To však bylo ze strany hostů vše a domácí tým měl jednoznačně navrch. V 61' zakončil hlavou Vlasák centr Svobody a bylo to 2:1! V 75' se prosadil znovu Vlasák, když běžel ze strany sám na bránu a dokázal se trefit 3:1! V 77' zkompletoval hattrick Vlasák, když po akci středem běžel znovu sám na brankáře 4:1! V 80' téměř totožná akce jako u předchozího gólu, ale tentokrát zakončoval M. Havlík 5:1! V 86' hostující obránce odhlavičkoval centr na velké vápno a míč si našel Čemus, který ho z voleje uklidil k tyči a zvýšil na konečných 6:1!



Ohlasy k zápasu


AFK Sadská
David Čemus (hráč): Hosté přijeli ve slepené sestavě a víceméně celý zápas jsme byli aktivnější. Problém nám dělá finální fáze a neproměňování šancí.

FC Bílé Podolí
Karel Weinlich (hráč): Do Sadské jsme jeli bez deseti hráčů. První poločas byl z naší strany ještě dobrý. Hráli kluci z béčka a myslím si, že to zvládli dobře proti soupeři, který hraje o dvě soutěže výš. Sestup je definitivní, co víc k tomu říct.



Sestavy


AFK Sadská
T. Jirásek [-] - M. Dudla [-] , T. Pavel [-] , J. Brynych [-] (56. M. Havlík [-] ) , M. Svoboda [-] (80. M. Hnízdo [-] ) , T. Vlasák [-] , F. Sladkovský [-] , P. Michálek [-] (67. P. Nedbal [-] ) , F. Horna [-] , D. Čemus [-] , T. Havlík [-]

FC Bílé Podolí
J. Dastych [-] - M. Horálek [-] , V. Jansa [-] , M. Šálený [-] - D. Dvořák [-] , L. Štoček [-] , L. Štoček [-] (46. Z. Doubek [-] ) , J. Fejfar [-] , M. Müller [-] - F. Tyšer [-] , O. Bíža [-] (81. D. Fojtík [-] ) -

ŽK: 34. V. Jansa .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Pejša Tomáš - STÁDNÍK Vladimír, LAŠTOVIČKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Krátký
Tip experta: výhra domácích

Sadská je favorit a dojde si pro vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza