Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim si vychutnala Jíkev


Branky


11

Po minulém výbuchu v Pečkách chtěla Velim své zaváhání napravit a to se jí náramně povedlo. Jíkev rozstřílela 9:1. Hosté z Jíkve odcházejí bez bodů a s debaklem k tomu. Navíc z posledních čtyř utkání získali pouze jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlné poločasové vedení

Domácí Velim si šla od úvodních minut za vítězstvím. V 11' se postaral o první branku v zápase Kmoch 1:0! V 19' zvyšoval Bečvařík na 2:0! Silnou půlhodinu Velimi uzavřel ve 30' Kukal 3:0! Když před poločasovou přestávkou, konkrétně ve 42' zvyšoval znovu Bečvařík už na 4:0, tak bylo jasné, že s Jíkví to v tomto utkání nedopadne dobře.

Brankostroj se zastavil před číslem 10

Velim do druhé půle urči nechtěla polevit a chtěla zvýšit svůj náskok. V 52' se podruhé v utkání prosadil Kukal a bylo to 5:0! V 65' se z branky radoval Nejedlý 6:0! Střídající Bláža v 69' zvyšoval už na 7:0! Domácí tým přibližoval nastřílení deseti branek a v 76' je k tomu přiblížil Němec, který zvýšil na 8:0! Hostující tým se dočkal alespoň čestné branky, když v 87' proměnil pokutový kop Fichtner 8:1! V 90' se z druhé branky v utkání radoval Němec, který upravil výsledek na konečných 9:1!



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Po minulém nepovedeném utkání panuje dnes maximální spokojenost. Jednak s výsledkem, ale hlavně s předvedenou hrou. Podali jsme skvělý týmový výkon, kdy naše hra byla plná pohybu, nasazení a rychlých kombinací, ze kterých jsme vstřelili krásné góly.

Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Soupeř nás přehrál ve všech směrech. Opět máme od minulého zápasu mínus 2 hráče a situace s počtem našich zdravých hráčů u nás není dobrá.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - J. Ceral [-] , M. Hrabal [-] , J. Vlk [-] , J. Jelínek [-] - L. Vlk [-] (67. J. Zajíc [-] ) , D. Nejedlý [-] (75. M. Kosina [-] ) , J. Bečvařík [-] , T. Němec [-] - J. Kukal [-] (62. M. Bláža [-] ) , T. Kmoch [-]

Jíkev
M. Blažek [-] - T. Fichtner [-] , M. Másílko [-] (46. T. Miko [-] ) , P. Pařízek [-] , M. Náhlovský [-] , M. Klimpl [-] , E. Zejmon [-] , P. Mikolanda [-] , J. Tomášek [-] , J. Balcar [-] , Y. Kyrlyk [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRAMNÝ Tomáš - ČERMOCH Jakub, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Kamlach
Tip experta: remíza

Tento zápas by měl být taky vyrovnaný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích