3:2
(2:1)
47. M. Müller (p.)
50. M. Müller
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vykáň poprvé na jaře vyhrála


Branky


44. M. Dlouhý , 47. M. Kočí , 84. T. Huráb - 47. M. Müller (p.) , 50. M. Müller
11

Fotbalisté Čechie Vykáň na první jarní vítězství čekali pěkně dlouho, ale přeci jen se dočkali. Po remíze v Semicích, kdy jim sebral v poslední minutě tři body Kamlach se konečně radují ze zisku tří bodů. Pečky po dvou výhrách a jedné remíze ochutnaly porážku. Navíc Pečky po zápase počítají zraněné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově bohatý závěr poločasu

Domácí Vykáň měla od úvodních minut navrch v držení míče. Hostům se dařilo zachytávat průniky domácích a vyráželi do brejků. Domácí tým hrozil hlavně střelbou z dálky. Hostující tým si vytvořil několik nadějných šancí na vstřelení úvodní branky, ale koncovka byla v jejich podání žalostná. Domácí mohli využít chybu v rozehrávce Peček, ale netrefili odkrytou bránu. Pečkám se to začalo sypat ve 26', když špatně došlápl brankář Cmár a do branky se postavil dorostenec Mašín. O deset minut později se zranil obránce Sejpal, který se bude muset se svým zraněním na operaci. Vykáň dokázala Pečky potrestat za jejich neproměněné šance ve 44', když se po pěkné narážečce prosadil kapitán Dlouhý 1:0! Ve druhé nastavené minutě zvyšoval M. Kočí na 2:0! Hosté dokázali hned po rozehrávce snížit, když po kombinaci na levé straně umístil míč z velkého vápna k tyči Müller 2:1!

Vykáň v závěru strhla vedení na svou stranu

Pro Pečky začal druhý poločas nejlépe jak mohl. Po chybě gólmana Šulce zapískal rozhodčí Mareš ve 47' pokutový kop a ten úspěšně proměnil opět kapitán Müller a vyrovnal na 2:2! V dalších minutách měla více ze hry Vykáň. Hosté nedokázali udržet míč na svých kopačkách a často chybovali v rozehrávce. Domácí ovšem nedokázali využívat ani ty největší příležitosti k vstřelení branky. Rozhodčí Mareš následně zapískal druhý pokutový kop v utkání, ale tentokrát pro domácí tým. Ale Vykáň ani tuto příležitost nevyužila, protože jí dokázal Mašín zlikvidovat a pokračovalo se za nerozhodného stavu. Hosté dalekonosnou střelou z trestného kopu nastřelili tyč a tyč nastřelil i Sova, když běžel sám na bránu domácích. Domácí tým dokázal strhnout vedení na svou stranu v 84', když si na rohový kop naskočil Huráb a hlavou poslal míč do sítě 3:2! Hosté už se na vyrovnání nezmohli a tak Vykáň slaví první jarní výhru.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (kapitán): První jarní vítězství. V našich zápasech se divák nenudí. Měli jsme více ze hry a i po neproměněné penaltě se nám nakonec podařilo vstřelit rozhodující gól a tentokrát jsme náskok již udrželi.

AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): V tomto utkání jsme si vybrali kopec smůly, kromě bodové ztráty počítáme zraněné, přičemž v jednom případě jde o vážný úraz, s nutností operace. Tímto Sejpičovi na dálku držíme palce, ať mu zákrok dobře dopadne a brzy se zase ke sportu vrátí. Celkově to byl zápas bohatý na šance z obou stran, gólů mohlo padnout daleko více. S ohledem na průběh bychom i ten jeden bod určitě brali, nemáme ovšem žádný. Bojovnost našim hráčům nelze upřít, laxně si ovšem počínáme při bránění standardních situací, opět se nám to vymstilo. Stejně jako naše neschopnost vytěžit ze svých stoprocentních šancí více. Potěšil mě ale výkon našeho mladého brankáře, předvedl několik těžkých zákroků a držel naše naděje do poslední chvilky.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - P. Folprecht [-] (26. F. Novotný [-] ) , J. Láska [-] , D. Kramář [-] , T. Ratner [-] , R. Hanzlík [-] , J. Kočí [-] , M. Kočí [-] , M. Dlouhý [-] , T. Huráb [-] , O. Bejbl [-]

AFK Pečky
M. Cmár [-] (26. F. Mašín [-] ) - P. Sova [-] (72. M. Arazim [-] ) , V. Buřič [-] , T. Havelka [-] (89. D. Zborník [-] ) , Š. Vrba [-] , J. Pikner [-] , J. Zajíc [-] (62. V. Kašpárek [-] ) , M. Müller [-] , T. Švára [-] , T. Holub [-] , M. Sejpal [-] (36. T. Křivský [-] )

ŽK: 47. M. Šulc , 63. J. Láska - 7. V. Buřič , 55. T. Havelka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mareš Bohumil - ASNÍK Daniel, NELIBA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Kamlach
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas vidím na vyrovnanou partii a po sérii smolných zápasů si dojde Vykáň pro tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů