T. Vobořil 25. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec připravil Semicím první jarní prohru


Branky


25. T. Vobořil (p.)
13

Městec Králové přivítal na svém hřišti Semice. Domácí chtěli na domácím hřišti navázat na výhru v Ostré. Semice po třech remízách v řadě chtěli bodovat i tentokrát. Utkání nakonec skončilo nejtěsnější možnou výhrou domácího Městce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltu proměnil Vobořil

V 8' šli hosté v přečíslení 3 na 1, ale Kubela situaci vyřešil špatně, takže z nadějné akce nic nebylo. Ve 25' po chybě hostujícího Kamlacha byl v pokutovém území faulován Velenský a rozhodčí zapískal pokutový kop pro Městec a Vobořil poslal míč nechytatelně k levé tyči 1:0! Ve 30' se v dobré příležitosti objevil Vavroušek, ale po trestném kopu poslal svou střelu vedle. Ve 42' po krásné akci Kamlacha s Vavrouškem druhý jmenovaný v dobré pozici trefil pouze brankáře Ihnatyshyna.

Hrálo se mezi vápny

Druhý poločas se hrálo převážně mezi velkými vápny bez větších brankových příležitostí. Vobořilův volný přímý kop dokázal brankář Pavliš vytáhnout nad břevno své brány. Míč po rohovém kopu propadl až k Tylovi, který však nemířil přesně. Po odraženém míči se neprosadil v dobré pozici ani Velenský. Hosté si také jednu zajímavou příležitost vypracovali po akci Vavroušek-Bříza-Kamlach, ale ani hosté svou šanci nevyužili. Ve druhém poločase branka nepadla a tak utkání skončilo 1:0 díky proměněné penaltě Vobořila v prvním poločase.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Taktická bitva, která asi nic moc ke koukání nebyla. Hra se odehrávala ve vzduchu a nebo uprostřed hřiště. Velký boj za těžkého počasí nakonec rozhodla chyba nejlepšího hráče na hřišti Kamlacha a následná penalta, kterou proměnil Vobořka. Těžko budu něco hodnotit. Výsledek 1:0, šance 4:2. Soupeř kvalitní, my to dobře dohráli. Znovu se lehce vyjádřím k rozhodčím. Prosím, odložte techniku (sluchátka) a věnujte energii pískání. Na obě strany obrovské chyby, které ničí zápas a dělají z toho zbytečný boj s lokty a podrážkami nahoru. Vím, že chybovat je lidské, ale...

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Dnes jsme čekali, že nás bude čekat těžký zápas se soupeřem, který je na jaře jeden z nejlepších. Nás naopak bohužel trápí pořád velké problémy se sestavou, v důsledku spousty zraněných hráčů. Náš výkon byl podstatně lepší než ten minulý týden, ale bohužel jsme se brankově nedokázali vůbec prosadit z žádné z příležitosti, které jsme si vytvořili a o výsledku tak rozhodla jediná branka z pokutového kopu, který byl ale nařízen správně... Alespoň na bod jsme v tomto zápase dosáhnout mohli a měli. Na druhou stranu je to naše první jarní porážka, tak ji nebereme nijak “tragicky”.



Sestavy


Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - T. Vobořil [-] , P. Havránek [-] , J. Sochor [-] , M. Jizba [-] (73. P. Šoufek [-] ) , M. Velenský [-] (88. T. Novák [-] ) , L. Borecký [-] , T. Nýč [-] (69. J. Šorm [-] ) , M. Vondrka [-] , J. Šmidrkal [-] , R. Tyl [-]

AFK Sokol Semice
A. Pavliš [-] - Š. Jareš [-] (88. J. Adamec [-] ) , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] (62. Š. Bříza [-] ) , A. Kubela [-] , N. Petsoliak [-] , J. Kamlach [-] , F. Vavroušek [-] , M. Brynych [-] (86. P. Švarc [-] ) , V. Kavka [-] , S. Oliinyk [-]

ŽK: 87. P. Šoufek - 27. J. Kamlach , 45. M. Brynych , 61. V. Kavka .
Počet diváků: 139. Rozhodčí: VOLENEC Jiří - POKLOP Petr, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 5. 2023 22:33
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=tomasvoboril.cz&set=a.571343791653305 FOTO
21. 5. 2023 22:33
https://youtu.be/3e73HXPnT_A Penalta

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Kamlach
Tip experta: výhra hostů

Semickej válec, dvojka za barák.

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích