2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milovice slaví druhou výhru v řadě


Branky


30. J. Krátký (p.) , 31. J. Drahorád - 39. L. Dozorec
11

V minulém kole Milovice vyhrály v Plaňanech a dokázaly na vítězství navázat i v domácím utkání proti Ostré. Ostrá naopak prohrála podruhé v řadě a v dolních patrech tabulky bude v posledních kolech ještě pěkně živo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky v rozmezí deseti minut

Hráči Ostré měli od úvodu utkání více ze hry. Hra však byla bez větších brankových příležitostí. Domácí čekali na příležitosti a první přišla ve 30', když Ostrá udělala chybu při bránění a rozhodčí Vágner nařídil pokutový kop. Ten dokázal proměnit Jan Krátký 1:0! Hosty úvodní branka rozhodila a hned ve 31' inkasovali druhou branku ze které se mohl radovat J. Drahorád a bylo to 2:0! Ve 39' vykřesal naději pro hosty po rohovém kopu Dozorec a do kabin se šlo za stavu 2:1!

Milovice dokráčely pro tři body

Ostrá se ve druhém poločase hnala za vyrovnáním. Na hostech bylo vidět, že chtějí utkání otočit. Domácí nezůstávali pozadu a hrozili z rychlých protiútoků. Na obou stranách se však hrálo bez větších brankových příležitostí a tak se 215 přihlížejících diváků ve druhém poločase branky nedočkalo. Milovice si zodpovědným výkonem dokráčely pro velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Sergej Vlačiha (trenér): Dnes jsme chtěli hrát hlavně účelně, ze zajištěné obrany a čekat na šance směrem dopředu. Věděli jsme, jak důležitý zápas to pro nás je a podřídili jsme taktiku výsledku. To se nám celý zápas i dařilo. Hosté byli možná opticky více na míči, ale nebezpečnější směrem dopředu jsme byli my a vypracovali jsme si několik solidních šancí. Hráčům bych rád poděkoval za skvělý výkon a zasloužené tři body.

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Omlouvám se, ale hodnotit náš výkon slušnými slovy moc nejde, tak budu raději stručný. Zápas jsme si prohráli sami vlastními chybami jak v obranné, tak útočné fázi a hlavně celkovým přístupem. V takovém zápase by se mělo jezdit jinak. Nikdo neudělal nic navíc. Jinak fotbal měl okresní úroveň a to bych se musel ještě některým týmům z okresního přeboru omluvit. Ještě chci poděkovat Radimovi Sedlákovi za jeho obětavost a trpělivost.



Sestavy


AFK Milovice
A. Kopecký [-] - T. Matějka [-] , J. Drahorád [-] (56. J. Grus [-] ) , J. Krátký [-] , L. Müller [-] (92. J. Jokl [-] ) , P. Klička [-] (64. J. Štěpánek [-] ) , J. Krátký [-] , J. Beneš [-] , M. Dlouhý [-] (90. J. Šimek [-] ) , O. Drahorád [-] , P. Müller [-] (58. T. Solar [-] )

Sportovní sdružení Ostrá
R. Procházka [-] - D. Micka [-] , D. Kukla [-] , L. Dozorec [-] , J. Wolf [-] (46. M. Kluzáček [-] ) , Š. Koblasa [-] , M. Chramosta [-] (46. F. Bílek [-] ) , T. Bíma [-] , J. Novák [-] , R. Sedlák [-] (72. D. Zápotocký [-] ) , J. Štejnar [-]

ŽK: 31. J. Krátký , 47. P. Klička , 52. J. Drahorád , 94. J. Krátký - 35. M. Chramosta .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: VÁGNER Pavel - SVOBODA Richard, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Kamlach
Tip experta: výhra hostů

Ostrá je v tabulce níže než si zaslouží, tady za mě jasná dvojika.

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza