2:2
(0:2)
38. R. Hanzlík
43. M. Dlouhý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vykáň sahala po třech bodech


Branky


53. M. Brynych , 95. J. Kamlach - 38. R. Hanzlík , 43. M. Dlouhý (p.)
10

Utkání dvou úplně rozdílných týmů. Semice na jaře ještě neprohrály. Vykáň naopak na jaře nezískala ještě ani bod. Dramatické utkání, ve kterém Vykáň přišla o tři body v nastaveném čase skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení Vykáně

Utkání začalo zajímavou rozehrávkou Vykáně, která hned přišla o míč, ale první šance přišla v 6', když Kamlachovu ránu vyrazil Šulc do strany a následná dorážka skončila mimo. V 15' se ve stoprocentní šanci objevil hostující Hanzlík po dlouhém nákopu za obranu, ale sám před brankářem Pavlišem branku přestřelil. Ve 24' se za obranu prokličkoval Kočí, ale svůj pokus poslal mimo tři tyče. O minutu později postupoval sám na bránu Kramář, ale zakončit nedokázal. Domácí zahrozili znovu ve 30', Kamlach našel krásnou přihrávkou z pravé strany Petsoliaka, který z voleje vypálil mimo. Ve 33' šli hosté opět sami na bránu, ale Kočího pokus fantastickým zákrokem nohou zlikvidoval Pavliš. Ve 37' vypálil na hranici velkého vápna ránu Jareš, ale obrana hostů ránu zblokovala tak šikovně, že mohli jít hosté do brejku. Dlouhý krásně vyslal Kočího, který ještě naše lépe postaveného Hanzlíka a ten nejprve hlavičkoval do brankáře Pavliše a následnou dorážku uklidil do sítě 0:1! Ve 39' vyzkoušel štěstí z volného přímého kopu Kamlach, ale pozorný Šulc jeho ránu vyrazil. Ve 43' se řítil sám na bránu hostující Folprecht, kterého obránce fauloval v pokutovém území a následný pokutový kop s přehledem proměnil Dlouhý 0:2!

Kamlach zařídil bod

Druhou polovinu utkání začal lépe domácí celek. Ve 49' vystřelil z větší vzdálenosti Kubela, ale trefil pouze náruč Šulce. V 53' přišla velká chyba v komunikaci mezi hostujícím brankářem Šulcem a stoperem Novotným, kterou potrestal Brynych 1:2! V 63' zkoušel své štěstí domácí Šimek, ale na Šulce nevyzrál. V 70' se ke střele z velké dálky odhodlal Kramář, ale střela šla vedle. V 82' nevyzrál na Šulce Jareš. V 85' měl na kopačce rozhodnutí Kočí, který utekl obraně, ale zakončil slabě do náruče Pavliše. V 92' se dostal do šance znovu domácí Jareš, ale Šulc ho o gólovou radost připravil fantastickým zákrokem. V 95' to na sebe vzal domácí Kamlach, který se na hranici velkého vápna opřel do míče levou nohou a míč zapadnul přesně k levé tyči 2:2!



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Z naší strany dnes velmi špatný výkon. Nejhorší na jaře, téměř nic se nikomu nedařilo. V naší hře byly nepřesnosti, chaos a odevzdanost. I když první šanci jsme měli my a kdybychom ji proměnili, tak by taky možná ten vývoj vypadal jinak, ale nakonec jsme byli rádi, že jsme nedostali další 3 góly v prvním poločase. Ve druhé půli jsme se aspoň o trochu zlepšili, ale i tak jsme zaostávali daleko za našima možnostma. Nakonec se nám aspoň v nastavení podařilo vyrovnat, takže jsme udrželi jarní neporazitelnost. Bod je pro nás asi maximum za to, co jsme dnes předvedli.

FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (hráč): Zápas byl oboustranně v režii neproměňování brankových příležitostí. Semice po naší chybě dostaly chuť a v nastavení zůročily svůj tlak. Remíza nás mrzí, ale konečně máme alespoň bod.



Sestavy


AFK Sokol Semice
A. Pavliš [-] - Š. Jareš [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , N. Petsoliak [-] , J. Kamlach [-] , F. Vavroušek [-] , M. Brynych [-] , V. Kavka [-] , M. Machala [-] (80. J. Hochman [-] )

FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - P. Folprecht [-] , J. Láska [-] (79. D. Kramář [-] ) , D. Kramář [-] , T. Ratner [-] , R. Hanzlík [-] , J. Kočí [-] , M. Dlouhý [-] , F. Novotný [-] , T. Huráb [-] , O. Bejbl [-]

ŽK: 26. M. Brynych , 64. V. Kavka - 36. P. Folprecht , 55. R. Hanzlík , 56. J. Láska .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pudil Václav - POKLOP Petr, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Karel Weinlich
Tip experta: výhra domácích

Vykáň ještě nevyhrála na jaře, proto si myslím, že nevyhraje ani v Semicích. 4:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích