D. Čemus 62. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 13:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátek si poradil v Sadské


Branky


62. D. Čemus (p.) - 5. O. Puk , 60. M. Ramšák , 61. M. Ramšák
10

Po výhře v Milovicích chtěla Sadská uhrát tři body i na domácí půdě proti Pátku. Pátek chtěl zase potvrdit body získané na domácí půdě proti Bílému Podolí. Utkání vyšlo lépe hostujícímu Pátku, který i díky dvěma brankám Ramšáka zvítězil 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pátek od úvodu ve vedení

Probíhala teprve 4' a na rohový kop si naskočil hostující Puk a hlavou uklidil míč do sítě 0:1! V 10' si vypracovali šanci domácí, ale brankář Barták reflexivně vychytal střelu Michálka. Ve 13' si Sadská vstřelila vlastní branku po centru Papouška, ale pomezní rozhodčí viděl, že Málek, který se nacházel v ofsajdu ovlivnil hru a branku neuznal. Ve 20' vystřelil z dálky M. Havlík, ale bránu Bartáka o kousek přestřelil. Velkou šanci nabídla 22', když Štok našel na malém vápně úplně volného Málka, ale ten vůbec netrefil bránu. Ve 32' postupoval ze strany sám na Bartáka M. Havlík, ale brankář Pátku skvělým zákrokem míč vyrazil. Ve 34' nadělala Bartákovi problém střela Vlasáka, ale ani tentokrát se skóre neměnilo. Ve 39' vyzkoušel své štěstí i domácí Čemus, ale obrana jeho pokus srazila na rohový kop. První poločas toho více nenabídnul a tak se šlo do kabin zastavu 0:1.

Dva údery během minuty

Ve 47' zahrával standartní situaci domácí kapitán Pavel a zahrál jí velmi dobře, protože centrovaný míč Barták konečky prstů vytáhnul nad bránu. V 50' pálil z dobré pozice Vlasák, ale pozorná obrana Pátku střelu zblokovala na rohový kop. V 54' měl na druhé straně šanci Ramšák, ale jeho pokus zlikvidoval Šaroch a poradil si i s dorážkou Mejzra. V 60' zahrávala Sadská rohový kop, míč se odrazil k Sladkovskému, ale ten o míč přišel a hosté zvolili dlouhý nákop za obranu. Ramšák utekl všem svým strážcům a tváří v tvář Šarochovi udělal kličku do strany, aby následně posunul míč do prázdné brány 0:2! O minutu později hosté vybojovali míč po rozehrávce domácích, Málek ho posunul na volného Ramšáka a ten nechytatelnou střelou pod břevno nedal Šarochovi šanci 0:3! O další minutu později byl v pokutovém území faulován Sladkovský a pokutový kop s přehledem proměnil Čemus 1:3! V 65' točil rohový kop do brány Plot, ale jeho pokus orazítkoval tyč. V 85' vypálil ránu z volného přímého kopu hostující Puk, ale trefil pouze náruč brankáře Šarocha. V 87' mohli hosté ještě navýšit skóre, když Ramšák předložil míč před prázdnou bránu Málkovi, který však odkrytou bránu minul.



Ohlasy k zápasu


AFK Sadská
Milan Svoboda (trenér): Zápas jsme si prohráli sami. Individuální chyby jaké děláme, takhle to nejde. Hráli jsme my a oni dávali góly.

Pátek
Jakub Navrátil (hráč): Vítězství jsme si pohlídali a zaslouženě vyhráli. Kaňkou na utkání je, že se nám zranili tři hráči.



Sestavy


AFK Sadská
J. Šaroch [-] - O. Jech [-] , F. Sladkovský [-] (81. J. Brynych [-] ) , P. Michálek [-] , T. Plot [-] , M. Havlík [-] , F. Horna [-] , D. Čemus [-] , T. Havlík [-] (85. J. Noll [-] ) , T. Vlasák [-] , T. Pavel [-]

Pátek
O. Barták [-] - J. Stehlík [-] (67. Z. Bureš [-] ) , P. Stibor [-] , J. Navrátil [-] , O. Puk [-] , S. Štok [-] (76. J. Zubák [-] ) , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] , M. Málek [-] , P. Mejzr [-] , L. Kadlec [-]

ŽK: 85. P. Michálek - 13. J. Navrátil , 85. M. Sporiš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Procházka Václav - LAHODA Matěj, HOFFMANN František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Kateřina Uhlířová

Expert: Karel Weinlich
Tip experta: výhra hostů

Vzhledem ke gólové produktivitě hostujiciho Ramšáka bych to viděl na výhru Pátku. 1:3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů