0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 10:30

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v kalužích skončil bez branek


Branky


10

Zeleneč přivítal na svém hřišti Pečky. Hodinu před výkopem se řešilo, zda-li bude utkání uskutečněno z důvodu louží na hřišti, které zavinil silný dešť. Rozhodčí nakonec dali utkání zelenou, ale na těžkém terénu diváci příliš fotbalové krásy neviděli a neviděli ani jednu branku. Jak hřiště vypadalo můžete vidět v galerii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez šancí

Trojice rozhodčích Řičica-Asník-Pejša se rozhodla hřiště plné kaluží uznat za způsobilé a tak se hráči Zelenče a Peček pustili do zápasu, který připomínal spíše vodní pólo nežli fotbal. Pohledný zápas to nebyl. Navíc v průběhu první půle začalo opět silně pršet a to utkání určitě nepomohlo. Kombinace na takovém terénu se dělají špatně. Míč se často zastavoval v kalužích. První půle se hrála bez šancí a hráči se smiřovali s tím, že zápas bude spíše jen o bojovnosti, psychické odolnosti a hlavně o tom, aby se někdo nezranil. Jelikož se hrálo bez šancí, tak k vidění nebyla ani jedna branka a hráči šli do šaten za bezgólového stavu.

Druhá půle nabídla šance nikoliv však branku

Ve druhém poločase byl domácí tým aktivnější, lepší a několikrát byl blízko brance. Zeleneč dvakrát rozvonil brankovou konstrukci po standartních situacích. Nejprve Capek napálil míč hlavou do břevna Cmárovi branky a následně orazítkoval tyč i Larva skrytou střelou z dálky. Brankář Cmár dokázal zneškodnit i hlavičku Skučka pod břevno a vyznamenal se zejména proti Novákovi, který umisťoval ke vzdálenější tyči přihrávku od Vitvery. V nastaveném čase mohl strhnout vedení na stranu domácích střídající Jindra, ale jeho hlavička o pár centimetrů minula Cmárovu branku a tak bylo rozhodnuto o tom, že se týmy o body v tomto utkání rozdělí.



Ohlasy k zápasu


SK Zeleneč
Richard Nájemník (trenér): Zápas se nedá z důvodu špatného terénu po fotbalové stránce příliš hodnotit, protože hra někdy připomínala spíše vodní pólo. Takže pozitivně hodnotím především bojovnost kluků, že se vyrovnali s uvedenou situací a zápas jen neodchodili. Snažili jsme se tlačit před bránu, ale bohužel se nám šance a několik standartních situací nepodařilo proměnit a bod je pro nás z tohoto pohledu málo.

AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Po příjezdu do Zelenče na zápas jsme byli přesvědčeni, že se hrát nebude, protože hřiště bylo po dopoledním dešti silně podmáčené a na několika místech se nacházely velké kaluže. Nevěřil jsem, že by takový terén mohl někdo schválit jako regulérní a s domácími jsme byli připraveni dohodnout jiný termín. Rozhodčí však byli jiného názoru a nechali na tom utkání odehrát. I když se domácí pořadatelé snažili vodu před začátkem vymést a vyhrnout, příliš to nepomohlo, navíc během zápasu znovu silně pršelo. Horší podmínky jsem zatím nikdy nezažil, hráči se váleli ve vodě, míč se jim v kalužích zastavoval a hra občas připomínala vodní pólo. Jsem rád, že se nikomu nic nestalo. Nechápu, proč se muselo za každou cenu v těchto podmínkách hrát, to je ovšem spíš otázka pro rozhodčí.



Sestavy


SK Zeleneč
M. Šimon [-] - M. Hajný [-] , M. Nevařil [-] , K. Vitvera [-] , L. Novák [-] , J. Ešner [-] (67. J. Jindra [-] ) , F. Larva [-] , J. Javůrek [-] , M. Skuček [-] , D. Capek [-] , J. Janoušek [-]

AFK Pečky
M. Cmár [-] - V. Kašpárek [-] (75. T. Křivský [-] ) , Š. Vrba [-] (46. T. Švára [-] ) , M. Sejpal [-] , M. Müller [-] (86. D. Zborník [-] ) , P. Sova [-] , J. Zajíc [-] , K. Pikner [-] (79. . Bydlák [-] ) , T. Havelka [-] , J. Pikner [-] , T. Holub [-]

ŽK: 59. J. Janoušek , 64. M. Skuček - 36. T. Havelka , 40. V. Kašpárek , 74. P. Sova . ČK: 83. P. Sova .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Řičica Jiří - ASNÍK Daniel, PEJŠA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Ondřej Puk
Tip experta: výhra domácích

Zeleneč má kvalitní tým a doma zvítězí

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích