2:2
(1:0)
46. J. Kudrna (vl.)
70. J. Tomášek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev veze ze Semic bod


Branky


9. F. Vavroušek , 53. Š. Jareš - 46. J. Kudrna (vl.) , 70. J. Tomášek
10

Zápas dvou sousedů v tabulce, kteří mají stejný bodový zisk skončil nerozhodně. Krásných 173 diváků si našlo cestu na tento duel a určitě nemohli litovat. K vidění bylo hezké utkání a také čtyři branky. Domácí tým se dostal dvakrát do vedení, ale hosté pokaždé srovnali krok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil domácím

Fotbalisté ze Semic do utkání vstoupili aktivněji než zkušený tým z Jíkve. Už ve 3' běžel sám na bránu Kubela, ale brankář Blažek jeho pokus zneškodnil. V 9' se Semicím povedla krásná akce, kdy Kamlach perfektně našel Vavrouška a ten se nemýlil 1:0! Domácí mohli své vedení navýšit mezi 20' a 30'. Nejprve selhali v samostatném nájezdu na branku Jíkve a následně překopli zcela odkrytou bránu. Hosté se až na pár standartních situací k ničemu nedostali a týmy šly do kabin za příznivého stavu pro domácí.

Hosté dvakrát vyrovnali

Jíkev do druhého poločasu vstoupila náramně. Ve 46' napřáhnul z 25 metrů Šittich a stoper Kudrna si nešťastně tečoval míč do vlastní sítě 1:1! Hned po inkasované brance se v šanci objevil Semický Brynych, ale bohužel pro domácí nemířil přesně. V 53' minutě už se domácí mohli radovat, když Kamlach posadil centr na hlavu Jareše a ten rozvlnil síť za Blažkovými zády 2:1! Domácí tým měl několik dalších slibných příležitostí, ale vyložené šance si vytvořit nedokázal. V 70' hosté vyrovnali podruhé, když hezkou střelu za hranicí velkého vápna vyslal Tomášek a bylo to 2:2! Ve zbývajících minutách nedokázal ani jeden tým vstřelit vítěznou branku a tak si oba celky připisují do tabulky jeden bod.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Výsledkově jsme to mohli a měli zvládnout lépe. Neproměnili jsme stoprocentní šance a ve 20 minutě jsme ztratili pro zranění kapitána Břízu. Na úroveň B třídy si myslím, že to bylo nadprůměrné utkání. Hosty jsme v podstatě do žádné vážnější akce během utkání nepustili. Přitom musím konstatovat, že herně na tom byli velmi dobře a je vidět, že mají zkušené mužstvo a fotbal hrát umí. Vynucené střídání Břízy pro nás byla velká ztráta. Jsem přesvědčen, že s ním bychom utkání dovedli do vítězného konce.

Jíkev
Kamil Mácha (trenér): K vidění bylo velmi pěkné a dramatické utkání, před pěknou diváckou návštěvou a myslím si, že remíza byla asi zasloužená.



Sestavy


AFK Sokol Semice
A. Pavliš [-] - Š. Jareš [-] , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , N. Petsoliak [-] , J. Kamlach [-] , F. Vavroušek [-] (86. V. Kavka [-] ) , M. Machala [-] (81. P. Aujeský [-] ) , Š. Bříza [-] (22. M. Brynych [-] )

Jíkev
M. Blažek [-] - T. Miko [-] , E. Zejmon [-] , M. Náhlovský [-] , M. Klimpl [-] , T. Fichtner [-] , R. Šittich [-] , P. Pařízek [-] (68. M. Másílko [-] ) , J. Tomášek [-] , J. Schubert [-] , Y. Kyrlyk [-]

Počet diváků: 173. Rozhodčí: Zuskin Petr - REMENEC Lubomír, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Ondřej Puk
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný souboj

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích