3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílé Podolí slaví výhru po 329 dnech


Branky


10

Poslední tým tabulky přivítal na svém hřišti předposlední Milovice. Bílé Podolí čekalo na vítězství dlouhých 329 dní a nyní se dočkalo. Na žádné dlouhé oslavy to není, protože hned ve středu přijede k dohrávce do Bílého Podolí Vykáň. Pokud Kobylky dohrávku zvládnou, tak se mohou bodově přiblížit právě předposledním Milovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Weinlich otevřel skóre

Hosté z Milovic nevstoupili do utkání dobře. Vytvářeli spoustu chyb a zdálo se, že jsou z důležitosti utkání mírně nervózní. Když se z úvodní nervozity oklepali a hra se z jejich strany zlepšila, tak utekl v 17' Weinlich, který při prvním pokusu selhal na brankáři Kopeckém, ale s následnou dorážkou do prázdné brány problém neměl a poslal Kobylky do vedení 1:0! Milovice byly po inkasované brance lepším týmem, ale mnoho zajímavých akcí nedokázali hráči hostů dotáhnout do úspěšného konce a do šaten odcházeli spokojenější domácí.

Vyrovnání Milovicím body nepřineslo

Ve druhé půli se hrálo vyrovnaně. Hostující tým se přeci jen dočkal vyrovnání. V 60' přišel závar před bránou Dastycha a za jeho záda nakonec poslal míč L. Müller a vyrovnal na 1:1! Pomalu to vypadalo, že utkání bude směřovat do remízového cíle. Pak přišla silná dvouminutovka domácích. Nejprve se v 78' prosadil Bodlák, který v pokutovém území zakončil na zadní tyč a poslal Kobylky znovu do vedení 2:1! V 80' se podruhé v utkání prosadil Weinlich, který skóroval z totožné pozice jako Bodlák, ale s rozdílem, že Weinlich volil zakončení na přední tyč 3:1! Domácí se tak mohou radovat z první výhry v sezóně a ukázali, že o záchranu ještě budou bojovat.



Ohlasy k zápasu


FC Bílé Podolí
Karel Weinlich (hráč): Zápas byl vyrovnaný. Hosté hráli dobře, ale my jsme šli vítězství více naproti. Poprvé v sezóně jsme vyhráli. Konečně. Ve středu nás čeká dohrávka s Vykání. Snad vyhrajeme a budeme týmy před náma dohánět.

AFK Milovice
Sergej Vlačiha (trenér): Pro nás velmi důležitý zápas! Bohužel to dopadlo jak to dopadlo. Po našem vyrovnání jsem věřil, že ten zápas dokážeme otočit v náš prospěch. Bohužel jsme během dvou minut dvakrát smolně inkasovali. Šancí si vypracujeme hodně, ale ta brána je pro nás v posledních zápasech snad zakletá. Domácí dnes byli šťastnější. Vstřelili tři branky a i přesto, že my jsme byli fotbalovější, tak vyhráli zaslouženě. Rád bych pochválil i rozhodčí za skvělý výkon.



Sestavy


FC Bílé Podolí
J. Dastych [-] - M. Cakl [-] , L. Chmelař [-] , M. Šálený [-] , V. Jansa [-] - K. Bodlák [-] , D. Dvořák [-] , L. Štoček [-] , J. Fejfar [-] - J. Tronchev [-] (86. M. Müller [-] ) , K. Weinlich [-]

AFK Milovice
A. Kopecký [-] - T. Matějka [-] , J. Drahorád [-] , J. Krátký [-] , L. Müller [-] , S. Vlačiha [-] , J. Krátký [-] , J. Beneš [-] , M. Dlouhý [-] , J. Zedníček [-] , T. Solar [-] (78. J. Štěpánek [-] )

ŽK: 27. J. Fejfar , 81. K. Weinlich - 20. J. Beneš , 68. T. Solar .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - TICHÝ Lukáš, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Kateřina Uhlířová

Expert: Ondřej Puk
Tip experta: remíza

B.Podolí doma vybojuje minimálně bod.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích