0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec naděloval v Sadské


Branky


1. R. Tyl , 35. P. Šoufek , 61. V. Střelec (p.) , 81. T. Nýč , 87. M. Jokl
11

Fotbalisté Městce Králové se vezou na vítězné vlně. Výhry to nejsou ledajaké, protože Městec vyprášil 7:0 Pátek, 5:0 Bílé Podolí a nyní nasázel pět branek i Sadské, která na svém kontě měla čtyři výhry v řadě. Nakonec Sadská doma inkasovala pět branek a skončila jejich vítězná šňůra. Městec se díky výhře dostal do přesného středu tabulky a pokud zvládne úterní dohrávku ve Vrdech, tak se může bodově dotáhnout právě na Sadskou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý začátek Městce

Hostující Městec Králové na svého soupeře vletěl hned v úvodu utkání. V 1' vyrazil brankář Šaroch míč mimo svou bránu a hosté zahrávali rohový kop, který Vobořil poslal na hlavu Tyla, ten se krásně zavěsil do vzduchu a poslal míč do sítě 0:1! Ve 2' zahrozili domácí, ale Ihnatyshyn nájezd z úhlu dokázal vyrazit. V 11' odvrátil brejk domácích na roh Šorm a hlavička Vlasáka po rohovém kopu mířila těsně vedle branky hostů. Ve 25' střílel domácí kapitán Svoboda z 22 metrů trestný kop, ale pozorný Ihnatyshyn parádním zákrokem svůj tým podržel. Ve 30' si hezky zpracoval míč na prsa hostující Šoufek, ale branku domácích netrefil. Ve 34' už se Šoufek mohl radovat, protože hlavou umístil míč k tyči po centru Vondrky 0:2! Brankář Ihnatyshyn těsně před přestávkou ještě zlikvidoval šanci domácích a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Červená karta hosty ještě více nakopla

Hned v úvodu druhé půle si v klidu poradil Ihnatyshyn s trestným kopem Svobody. V 55' uklouzl Vobořil a nechtěně fauloval domácího hráče. Uviděl za to žlutou kartu, ale tím, že to byla jeho druhá v tomto utkání, tak uviděl kartu červenou a mohl si jít užít teplou sprchu. V 56' hlavičkovali domácí po rohovém kopu, ale bránící Vondrka dokázal míč odhlavičkovat na další rohový kop. V 61' byl v pokutovém území faulován Vondrka a rozhodčí zapískal pokutový kop. Míč si vzal Střelec a jako správný střelec penaltu s přehledem proměnil 0:3! V 64' předvedl pěknou individuální akci Nýč, který prošel až před brankáře, ale místo přihrávky na zcela volného Šoufka volil střelu, kterou trefil pouze padajícího brankáře Šarocha. V 75' přišel o míč Střelec a domácí mohli jít sami na bránu, ale Ihnatyshyn vytáhl další fantastický zákrok a nedovolil domácím skórovat. V 81' vyslal do šance Jokl Nýče a ten si bez problémů poradil a zvýšil už na 0:4! V 87' šel míč po ose Albrecht-Němec-Jokl a poslední jmenovaný krásným obloučkem poslal míč do šibenice a uzavřel skóre na konečných 0:5!



Ohlasy k zápasu


AFK Sadská
David Čemus (hráč): Do prvního poločasu jsme vstoupili špatně, když jsme hned v 1 minutě dostali gól. Poté jsme se zvedli, ale své šance jsme bohužel neproměnili. Naopak jsme dostali druhý gól. Druhou půli jsme začali aktivně, ale po faulu jsme dostali z penalty na 0:3 a bylo po zápase. I když hrál Městec v deseti, tak jsme neproměnili šance a nedokázali jsme si vytvořit trvalý tlak. Nezachytili jsme dva protiútoky a celkové skóre bylo 0:5. Soupeř jednoznačně a zaslouženě vyhrál.

Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Věděli jsme co od Sadské čekat. Na vše jsem kluky před zápasem upozorňoval, ale plnili jsme pokyny na 40-50%. Zbytečně jsme si hru komplikovali lehkovážností, ale po první půlce jsme vedli 2:0. V kabině jsem lehce zvýšil hlas, ale paradoxně to nepomohlo! “Vysvobodila” nás z toho červená karta Tomáše Vobořila. Kluci přepli, hráli poctivě a zodpovědně. To už bylo vše v pořádku. Pokud bude někdo číst moje hodnocení, řekne si, že jsem blázen, ale minimálně s prvním poločasem spokojený nejsem! Asi mám velké nároky. Obdivuji hráče Sadské 38+, je jich tam dost a pořád jim na všem nesmírně záleží a výsledek jim není jedno. Klobouk dolů. V úterý dohrávka na hřišti lídra soutěže, takže oslava jen do zítra, pak nachystat hlavy na Vrdy a rozdat si to s nimi na férovku.



Sestavy


AFK Sadská
J. Šaroch [-] - T. Havlík [-] , A. Šátek [-] (50. P. Michálek [-] ) , T. Plot [-] , M. Dudla [-] , M. Havlík [-] , F. Horna [-] , D. Čemus [-] , M. Svoboda [-] (85. M. Balaš [-] ) , T. Vlasák [-] , T. Pavel [-]

Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - T. Vobořil [-] , J. Šorm [-] , O. Janouch [-] , J. Sochor [-] (81. M. Dubský [-] ) , M. Jizba [-] (70. A. Němec [-] ) , P. Šoufek [-] (75. M. Jokl [-] ) , T. Nýč [-] (85. J. Albrecht [-] ) , V. Střelec [-] , M. Vondrka [-] , R. Tyl [-]

ŽK: 40. T. Havlík , 47. A. Šátek , 53. T. Pavel , 61. P. Michálek - 35. V. Střelec , 47. M. Vondrka , 52. T. Vobořil . ČK: 55. T. Vobořil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - BEKEŠSKÝ Ondřej, HOFFMANN František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 4. 2023 13:41
foto https://www.facebook.com/media/set/?vanity=tomasvoboril.cz&set=a.560389756082042

Tip: remíza

Kateřina Uhlířová

Expert: Ondřej Puk
Tip experta: výhra hostů

Městec má na jaře formu a hraje pěkný fotbal.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích