1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vykáň stále čeká na první jarní body


Branky


7

Podle postavení v tabulce se před zápasem dala favorizovat Vykáň. Podle aktuální formy zase Sadská. Diváci mohli vidět vyrovnané utkání. V závěru se štěstíčko přiklonilo na stranu Sadské, která si ze hřiště Vykáně odváží všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sadská v poločasovém vedení

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídnul. Míč létal ze strany na stranu a více času byl ve vzduchu než na zemi. Už v 6' vystřelil z dálky Čemus, brankář jeho střelu vyrazil a Sladkovský s dorážkou neměl problém 0:1! V 16' se v šanci objevil Havlík, ale Šulce nepřekonal. Ve 28' zahrozila Vykáň, když volný přímý kopu z 25 metrů vyslal Huráb na branku, ale pozorný Šaroch jeho ránu vyrazil. Ve 36' se po rohovém kopu objevil na malém vápně úplně sám Vlasák, ale trefil pouze brankáře Šulce. Ve 39' hezky zakončoval hostující Svoboda, ale jeho pokus doprostřed branky neměl šanci na úspěch. Ve 42' se po akci Havlíka dostal do zakončení znovu Vlasák, ale hlavičkoval nad bránu Vykáně.

 

V samotném závěru rána pro Vykáň

Druhý poločas byl odlišný od toho prvního. Hráči dali míč více na zem a začal se hrát zajímavý fotbal. Vykáň se dočkala vyrovnání hned z kraje druhého poločasu. Ve 47' si míč po rohovém kopu našel Novotný a dostal ho do sítě 1:1! Vykáň ožila a ve 49' se do zakončení dostal Kramář, ale Šaroch jeho ránu vyrazil. O minutu později předvedl krásnou akci střídající J.Kočí, předložil míč Láskovi, který minul branku hostů. V 53' hostující Svoboda našel svým centrem na malém vápně Vlasáka, ale ten opět v zakončení selhal a nechal vyniknout gólmana Šulce. V 59' předvedl pěknou akci Plot, narazil si s Vlasákem, ale vypálil nad. V 64' vyslal krásnou ránu z dálky Kramář, ale mířil doprostřed brány. V 68' dokonal svou smůlu v tomto utkání Vlasák, když centr Havlíka hlavou napálil do břevna. V 75' mířil vedle z hranice velkého vápna M. Kočí. Vše vypadalo, že si týmy body rozdělí, ale v 91' se dostal k centru hostující Horna, který míč posadil na hlavu Čemuse a ten rozhodnul o tom, že tři body z tohoto utkání putují do Sadské 1:2!



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (kapitán): Nebyl to moc pohledný zápas. Po prvním poločase byla Sadská blíže třem bodům a zaslouženě. Nám se v druhé půli podařilo vyrovnat. Je to ale třetí zápas na jaře, kdy jsme inkasovali branku po 90 minutě.

AFK Sadská
David Čemus (hráč): První poločas jsme byli lepším týmem a měli jsme více ze hry. Vytvořili jsme si několik šancí a mohli jsme v poločase vést 3:0. Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří po pár minutách srovnali na 1:1. Dalších 15 minut jsme se jen bránili, ale pak se hra vyrovnala a byly šance na obou stranách. Naštěstí se mi podařilo hlavou proměnit krásný centr od Filipa Horny v poslední minutě zápasu.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - D. Kramář [-] , J. Láska [-] , R. Hanzlík [-] , F. Výborný [-] (46. J. Kočí [-] ) , M. Dlouhý [-] , M. Kočí [-] , P. Folprecht [-] , F. Novotný [-] , T. Huráb [-] , O. Bejbl [-]

AFK Sadská
J. Šaroch [-] - O. Jech [-] , T. Plot [-] , M. Dudla [-] , M. Havlík [-] , F. Horna [-] , D. Čemus [-] , F. Sladkovský [-] (55. A. Šátek [-] ) , M. Svoboda [-] , T. Vlasák [-] , T. Pavel [-]

ŽK: 29. P. Folprecht , 80. M. Kočí - 80. O. Jech .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHYLEK Lukáš - PETÝREK Václav, LADISLAV Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Kateřina Uhlířová

Expert: David Čemus
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že budeme pokračovat ve vítězně šnůře a Vykáň porazíme. (1:2)

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza