Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec Králové smetl Bílé Podolí


Branky


7

Do Městce Králové přijel poslední tým tabulky. Bílé Podolí dosud získalo pouhých pět bodů a bohužel pro ně se jejich bodové konto nerozšířilo ani po utkání v Městci. Domácí svému soupeři nasázeli pět branek a po malých krůčkách mohou pomýšlet na klidný střed tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městec začal z ostra

Domácí měli minulý týden volno, protože jejich utkání ve Vrdech bylo odloženo a tak byli při chuti. Už ve 4' krásně uvolnil Vobořil Jizbu a jeho střelu tečoval Bodlák do vlastní brány 1:0! Následné minuty byl fotbal z obou stran bez šancí. Ve 32' rozehrál Městec rohový kop a dobře mířenou střelu Nýče tečoval Jizba, který se mohl radovat ze své druhé branky v utkání 2:0! Druhý gól domácí tým uklidnil a svého soupeře nepouštěl do brankových příležitostí.

Druhý poločas v režii domácích

Městci vyšel vstup i do druhé půle na výbornou. Ve 47' předvedli domácí akci po ose Jizba - Vobořil - Sochor a na zadní tyči zakončoval do prázdné brány Velenský 3:0! V 55' přišla další krásná kombinační akce domácích a Sochor našel svým centrem opět Velenského, který nabídku proměnil i podruhé 4:0! Hráči domácích si šli jednoznačně za vítězstvím a potvrdili to v 71', kdy rozehráli standartní situaci z hranice velkého vápna a Šorm by svou ranou z voleje mohl kandidovat na gól roku 5:0! V 80' se mohli branky dočkat i hosté. Weinlich vystihl rozehrávku Školníka, předložil míč Bodlákovi, ale ten trefil pouze náruč brankáře Školníka. Hosté tak museli zkousnout nepopulárního bůra a hráči Městce mohli oslavovat vítězství 5:0.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Po pauze zaviněné odloženým kolem jsme přivítali, pro mě nepříjemného soupeře. Rozhodně si nemyslím, že by Podolí mělo mít tolik bodů co mají. Kluky jsem upozorňoval, že nesmí nic podcenit. Pokud zhodnotím celý zápas, tak jsme mohli vyhrát 10:1 a nikdo by nemohl říct ani popel. Svůj tým chválím za předvedenou a zodpovědnou hru, která nabídla mnoho šancí, krásné akce a pytel branek. Za týden do Sadské. Tým, kterému máme co vracet! Určitě do kabiny hodím nějaký bonus za případnou výhru.

FC Bílé Podolí
Karel Weinlich (hráč): V Městci jsme chtěli samozřejmě bodovat. To se nám bohužel nepodařilo a inkasovali jsme pět branek. Domácí nás do šancí vůbec nepouštěli, byli lepší a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Městec Králové
A. Školník [-] - T. Vobořil [-] , M. Tůma [-] (56. J. Šorm [-] ) , J. Sochor [-] , M. Jizba [-] (75. P. Šoufek [-] ) , M. Velenský [-] , T. Nýč [-] (84. R. Šádek [-] ) , L. Borecký [-] , V. Střelec [-] , M. Vondrka [-] , R. Tyl [-]

FC Bílé Podolí
J. Dastych [-] - M. Cakl [-] , M. Šálený [-] , L. Chmelař [-] , V. Jansa [-] - K. Bodlák [-] , J. Fejfar [-] , F. Tyšer [-] , L. Štoček [-] (63. M. Müller [-] ) - K. Weinlich [-] , L. Jelínek [-] (82. D. Dvořák [-] )

ŽK: 24. V. Střelec , 25. M. Tůma , 35. M. Vondrka - 25. K. Weinlich , 50. F. Tyšer .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Mareš Bohumil - DIVILEK Peter, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: David Čemus
Tip experta: výhra domácích

Městec udolá defenzivně hrající tým Bílého Podolí nejtěsnějším možným rozdílem. (1:0)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích