4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev vyhrála podruhé v řadě


Branky


43. M. Pikous , 64. Y. Kyrlyk , 65. M. Klimpl , 92. M. Klimpl - 36. T. Bíma , 45. J. Wolf
7

Fotbalisté Jíkve chtěli na domácí půdě potvrdit tři body, které získali před týdnem v Plaňanech. To se jim nakonec povedlo i když fotbalisté Ostré byli dvakrát ve vedení a určitě odehráli dobrý zápas.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky přinesl závěr první půle

Jíkev začala aktivněji a svého soupeře přehrávala hlavně uprostřed hřiště. Na šance byl ovšem první poločas chudý. Na první branku si 73 přihlížejících diváků muselo počkat až do 36', když se po rohovém kopu prosadil Bíma 0:1! Ve 43' už bylo srovnáno. Domácí rychlé rozehráli standartní situaci a Náhlovský krásným pasem našel Pikouse, který vyrovnal na 1:1! Ve 45' si vzala slovo znovu Ostrá. Opět po rohovém kopu se dokázal prosadit tentokrát Wolf a do kabin se šlo za stavu 1:2!

Otočka v podání Jíkve

Jíkev vstoupila do druhé půle znovu aktivně, ale své akce hráči domácích nedokázali dovést do zakončení. Hosté se dvakrát dožadovali pokutového kopu, ale jak u podražení Sedláka, tak při stažení Bímy zůstala píšťalka sudího němá. V 64' přišlo vyrovnání po krásné individuální akci Kyrlyka 2:2! V 65' přišla chyba brankáře Procházky, kterému vypadnul lehký míč z rukou a zkušený Klimpl se v takových příležitostech nemýlí 3:2! V dalších minutách Ostrá převzala aktivitu a zatlačila Jíkev před pokutové území. K vyrovnávací brance to nevedlo a tak se v závěru mohla ještě jednou radovat Jíkev. V 92' si na krásný centr Fichtnera naskočil Klimpl a přidal svou druhou branku v utkání 4:2!

 

Pro pobavení nabízíme foto, kdy si fanoušek s pivem v ruce rozhodl zkrátit si cestu přes hřiště ještě v hrací době. Zajímavou momentku najdete v galerii.

 



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Viděli jsme poměrně kvalitní a dramatické utkání, zbytečně narušované slovními výpady fanoušků Ostré na adresu našich hráčů a rozhodčího. Zaslouženě jsme získali 3 body.

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Odehráli jsme dobrý zápas. Kluci od začátku makali a bojovali. Domácí se tak tlačili za otočením zápasu. Jíkev má zkušené hráče, kteří si s tím umí poradit. Jen mi jich přijde líto. Moc totiž nerozumím tomu, kam takovýto fotbal směřuje. Kdyby raději chtěli jíkevští uspořádat za ušetřené peníze dětský sportovní den, možná by přišlo víc lidí.



Sestavy


Jíkev
M. Blažek [-] - E. Zejmon [-] (46. J. Balcar [-] ) , M. Pikous [-] (59. T. Miko [-] ) , M. Klimpl [-] , T. Fichtner [-] , R. Šittich [-] , P. Pařízek [-] (18. M. Náhlovský [-] ) , P. Mikolanda [-] , J. Tomášek [-] , J. Schubert [-] , Y. Kyrlyk [-]

Sportovní sdružení Ostrá
R. Procházka [-] - J. Štejnar [-] , D. Kukla [-] (70. J. Novák [-] ) , L. Dozorec [-] , R. Sedlák [-] (73. D. Micka [-] ) , Š. Koblasa [-] , M. Chramosta [-] , M. Hradecký [-] , T. Bíma [-] , T. Birkuš [-] , J. Wolf [-]

ŽK: 60. P. Mikolanda - 33. D. Kukla , 35. L. Dozorec , 54. M. Chramosta , 59. J. Štejnar . ČK: 66. S. Volejník .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Stádník Vladimír - ASNÍK Daniel, ŠTEBERL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: David Čemus
Tip experta: remíza

Myslím si, že mladý tým z Ostré potrápí domácí zkušené mužstvo a odveze si bod domů. (1:1)

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů