1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrdy to neměly v Milovicích vůbec jednoduché


Branky


6

Aspirant na postup z Vrdů přijel na hřiště předposledních Milovic. I když tabulka hovoří tak, že to měla být pro hosty jasná záležitost, tak samotný zápas ukázal, že nebyla. Hráči Milovic se rvali o body do poslední minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše vypadalo jasně pro Vrdy

Hosté od prvních minut přitlačili domácí před jejich pokutové území a posílali do velkého vápna jeden centr za druhým. V 11' přišla první gólová radost, když si na rohový kop naskočil Semrád a poslal hosty do vedení 0:1! Hosté pokračovali v tlaku a hrozili zejména po standartních situacích. Ve 28' prostřelil brankáře Kopeckého Kapounek a zvýšil na 0:2! Těsně před vstřelenou brankou musel nuceně vystřídat hostující P. Růžička a jakoby s ním odešel i elán jeho spoluhráčů. Hra se od 30' vyrovnala a začal hrozit i domácí tým. V závěru první půle si domácí vypracovali šanci ke skórování, ale branku se jim vstřelit nepodařilo a do kabin se šlo za stavu 0:2.

Jedna branka domácích na body nestačila

Hráči Vrdů nevstoupili do druhé půle optimálně. Domácí si vytvořili několik slibných příležitostí ke skórování, ale branka nepřicházela. Nejprve svou šanci zahodil Štěpánek, který dokázal obejít brankáře, ale prázdnou branku trefit nedokázal. Zedníček nastřelil tyč. Střelu Krátkého dokázal z brány vykopnout hostující obránce. Hosté měli své šance také, ale ve svých šancích neuspěli postupně Víšek, Šveřepa ani střídající Lengál. V nastaveném čase, konkrétně v 91' domácí nakopli dlouhý míč, který prodloužil za sebe Dlouhý a balón si našel Krátký, který ho z voleje uklidil k zadní tyči 1:2! V úplném závěru se ještě domácí dožadovali pokutového kopu, ale píšťalka sudího se neozvala. To se nelíbilo Lukášovi, který si na adresu rozhodčího slovně ulevil a uviděl červenou kartu. Hosté z Vrdů si tak odvážejí velice cenné body z hřiště Milovic.



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Sergej Vlačiha (trenér): Opět se mi to těžko hodnotí. Hráli jsme s aspirantem na postup a rozhodně jsme nebyli horší. Troufnu si říct, že jsme byli lepším týmem. Ve druhém poločase jednoznačně. Z toho množství šancí, které jsme měli musíme zkrátka některé proměnit, jinak vyhrávat nebudeme. Dnes jsme si prohrát nezasloužili. Kluci podali super výkon. Ostatní věci radši hodnotit nebudu.

TJ Slavoj Vrdy
Roman Masopust (trenér): První půlhodina od nás snesla určité měřítko, ale od třicáté minuty byl náš výkon špatný. Uvidíme, jestli se z něj dokážeme dostatečně rychle poučit.



Sestavy


AFK Milovice
A. Kopecký [-] - J. Štěpánek [-] , T. Matějka [-] , J. Drahorád [-] (54. J. Krátký [-] ) , L. Müller [-] (55. M. Dlouhý [-] ) , P. Klička [-] (71. J. Jokl [-] ) , J. Beneš [-] , J. Lukáš [-] , J. Zedníček [-] , O. Drahorád [-] (35. T. Solar [-] ) , S. Vlačiha [-]

TJ Slavoj Vrdy
D. Kožurik [-] - F. Víšek [-] (85. D. Růžička [-] ) , V. Semrád [-] (81. D. Lengál [-] ) , P. Růžička [-] (27. M. Kloc [-] ) , A. Nový [-] , T. Petr [-] (57. J. Nesládek [-] ) , L. Petr [-] , D. Kapounek [-] , D. Šveřepa [-] , Š. Andrle [-] , A. Vavřina [-]

ŽK: 21. T. Matějka , 61. S. Vlačiha , 92. J. Zedníček - 47. A. Vavřina , 90. D. Lengál . ČK: 92. J. Lukáš .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Petýrek Václav - ŠPAČEK Jaroslav, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Kateřina Uhlířová

Expert: David Čemus
Tip experta: výhra hostů

Vrdy se mají šanci dostat se na čelo tabulky i díky zápasu k dobru. Čekám, že si s Milovicemi poradí. (1:3)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů