4:1
(1:1)
41. J. Bečvařík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sadská si vyšlápla na lídra tabulky


Branky


16. T. Vlasák , 48. T. Vlasák , 55. D. Čemus (p.) , 69. T. Plot - 41. J. Bečvařík (p.)
15

Sadská před týdnem přivezla tři body z Jíkve. Nyní si doma poradila s aktuálním lídrem tabulky z Velimi. Hosté po minulé překvapivé remíze s posledním Bílým Podolím mohli toto zaváhání napravit, ale to se nepodařilo a ze Sadské odjíždějí bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velim před pauzou srovnala krok

Od první minuty dělali hosté domácím problém rychlostí na stranách hřiště. Centrům ze stran ovšem chyběla kvalita a domácí se postupně dostávali do hry. V 16' se zdálo, že Šátek fauloval Němce u rohového praporku, ale rozhodčí nechal hru běžet a Šátek vzal míč, předložil ho před bránu Vlasákovi a ten v pohodě proměnil 1:0! Následně se hra přelévala z jedné strany na druhou a hrálo se převážně pouze mezi vápny. V závěru první půle Velim nedokázala proměnit velkou šanci, ale mrzet je to nemuselo, protože ve 41' se z pokutového kopu trefil Bečvařík a vyrovnal na poločasových 1:1!

Hned v úvodu druhé půle Sadská odskočila

Už ve 48' domácí postupovali středem hřiště, finální přihrávku mezi obránci si našel Vlasák a samostatný nájezd na brankáře Svobodu zakončil s přehledem 2:1! V 55' byl k vidění sporný moment. Hosté se domnívali, že byl faulovaný jejich obránce, ale rozhodčí Mižič odpískal pokutový kop. Míč si vzal domácí Čemus a Sadská se mohla radovat 3:1! Uklidnění pro Sadskou přišlo v 69', kdy domácí hráči rozehráli míč do strany a přízemní centr na zadní tyč uklidil do brány Plot 4:1! Hosté už na tento gól reagovat nedokázali a domácí si zvládli závěr utkání pohlídat. Sadská se mohla radovat z výhry proti aktuálně nejlepšímu celku tabulky.



Ohlasy k zápasu



FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Hodnotit dnešní utkání není jednoduché. Náš výkon nebyl ideální, postrádal kvalitu z předchozích zápasů. Chyběla nám lehkost, vše bylo upracované, místo kombinace jsme často míče jen nakopávali. Otázkou ale je, na kolik naši hru ovlivnil výkon rozhodčích.



Sestavy


AFK Sadská
J. Šaroch [-] - T. Vlasák [-] , F. Horna [-] , M. Dudla [-] , M. Havlík [-] (87. M. Hnízdo [-] ) , T. Pavel [-] , D. Čemus [-] , T. Havlík [-] (38. T. Plot [-] ) , F. Sladkovský [-] , M. Svoboda [-] , A. Šátek [-] (82. J. Brynych [-] )

FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] (79. J. Pych [-] ) , M. Hrabal [-] , J. Vlk [-] , J. Jelínek [-] - M. Bláža [-] , J. Dudek [-] (66. J. Zajíc [-] ) , J. Bečvařík [-] , T. Němec [-] (46. L. Vlk [-] ) - J. Kuchař [-] (73. J. Ceral [-] ) , M. Kasal [-]

ŽK: 33. T. Havlík , 40. T. Pavel , 78. D. Čemus , 80. J. Brynych - 12. T. Němec , 34. L. Svoboda , 54. J. Bečvařík , 65. M. Kosina , 84. M. Kasal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - REMENEC Lubomír, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Kateřina Uhlířová

Expert: Martin Blažek
Tip experta: výhra hostů

Velim je jasný favorit a vítězstvím potvrdí postavení v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

12. 4. 2023 19:37
Remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích