4:5
(2:1)
26. D. Šveřepa (p.)
51. D. Šveřepa (p.)
65. T. Petr
76. T. Petr
92. F. Víšek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podzimní mistr podlehl Vrdům na domácí půdě


Branky


17. M. Dlouhý (p.) , 24. T. Ratner , 48. M. Dlouhý , 70. M. Dlouhý - 26. D. Šveřepa (p.) , 51. D. Šveřepa (p.) , 65. T. Petr , 76. T. Petr , 92. F. Víšek
9

Fotbalisté Vykáně na domácí půdě podlehli Vrdům. Hosté dokázali dotáhnou dvou brankové manko, aby v závěru utkání strhli vedení na svou stranu. Kapitán domácích Dlouhý vstřelil hattrick, ale stejně to domácím na body nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení pro Vykáň

Od první minuty si oba dva celky nedali nic zadarmo. První šanci měl na své kopačce hostující T.Petr, ale tváří v tvář brankáři Láskovi neuspěl. Domácí svými dlouhými míči do vápna dělali hostům problémy a po jednom z dlouhých míčů rozhodčí písknul faul Semrádovi a pokutový kop proměnil v 17' Dlouhý 1:0! Ve 24' zahrával hostující Vavřina hlavou malou domů Kožurikovi, ale nedomluvili se a Ratner zvyšoval na 2:0! Ovšem už ve 26' dokázali akci T. Petra zastavit domácí až faulem v pokutovém území a Šveřepa snižoval z pokutového kopu na 2:1! Hosty zlobil hlavně Ratner svojí rychlostí a Kočí povedenými driblinky, ale v prvním poločase už diváci branky neviděli a do kabin se šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Hosté urvali tři body v samém závěru

Druhý poločas začal a hned ve 48' obešel Ratner dva hráče hostů, předložil míč před bránu Dlouhému a ten zvýšil na 3:1! V 51' přišlo snížení, když domácí faulovali opět T. Petra a pokutový kop proměnil znovu Šveřepa a snížil na 3:2! Hosté se dočkali vyrovnání v 65', kdy byl za skvělý výkon odměněn T. Petr brankou a zařídil vyrovnání na 3:3! Domácí se dostali znovu do vedení, když v 70' dorazil dalekonosnou střelu znovu Dlouhý a zkompletoval hattrick 4:3! V 76' svůj velmi povedený výkon korunoval další brankou T. Petr, když dokázal do branky dostat centr Kapounka 4:4! Hosté chtěli vítězství za každou cenu, ale branku T. Petra rozhodčí neuznal. V nastavení se hosté dočkali dokonalého obratu, když dokázal míč do sítě protlačit Víšek a strhnul vedení na 4:5! Hosté si tak odvážejí velmi cenné vítězství z půdy konkurenta z čela tabulky a díky zaváhání Velimi ztrácejí na první místo pouhé 2 body.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (kapitán): Tentokrát nám vstup do zápasu vyšel dobře. V zápase se nám podařilo jít do vedení na 4:3, ale ani to nám nestačilo k bodování a po vyrovnání jsme ještě inkasovali v nastavení. Co na to říci? Musíme dávat ještě více gólů.

TJ Slavoj Vrdy
Martin Masopust: Těžký terén a úzké hřiště ve Vykáni předznamenali to, že půjde o zápas plný osobních soubojů. V závěru jsme šli za vítězstvím. Naštěstí Víšek dotlačil v nastaveném čase míč do sítě.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
J. Láska [-] - D. Kramář [-] , T. Ratner [-] , R. Hanzlík [-] , J. Kočí [-] , M. Dlouhý [-] , M. Kočí [-] , P. Folprecht [-] , F. Novotný [-] (82. V. Zdich [-] ) , T. Huráb [-] , O. Bejbl [-]

TJ Slavoj Vrdy
D. Kožurik [-] - F. Víšek [-] , V. Semrád [-] , P. Růžička [-] , A. Nový [-] (64. L. Burjetka [-] ) , T. Petr [-] , L. Petr [-] , D. Kapounek [-] (77. Š. Andrle [-] ) , D. Šveřepa [-] , P. Novák [-] , A. Vavřina [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zuskin Petr - ŠESTOŘÁD Jakub, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Tomáš Petr
Tip experta: výhra hostů

Hraju za Vrdy, takže to nemůže být jinak. Máme mladý a běhavý tým. Už na podzim jsme Vykáň potrápili, tak věřím, že vyhrajeme!

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů