Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice si poradily s Ostrou


Branky


9

Domácí AFK Semice zvládly domácí utkání s Ostrou. Zápas, ve kterém se hosté dostaly dvakrát do vedení, ale přesto odjíždějí s prázdnou. Semice mají tímto vítězstvím stejný počet bodů jako čtvrtá Jíkev a na dostřel třetí Vykáň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrá si držela poločasové vedení

Úvod utkání byl velmi opatrný. Hosté z Ostré bojovali, byli rychlejší a důraznější. V 15' se hosté ujali vedení, když pěknou střelou překonal Břízu Chramosta 0:1! Ve 26' domácí Kamlach orazítkoval tyč z volného přímého kopu a Jareš pohotově dostal míč do sítě 1:1! Radost z vyrovnání netrvala Semicím příliš dlouho. Ve 28' dokázal brejkovou situaci s přehledem zakončil hostující Wolf a poslal svůj tým do vedení 1:2!

Otočka v podání Semic

Ostrá nevstoupila do druhého poločasu vůbec dobře a brzy se jí to vymstilo. Ve 49' dokázal vstřelit branku Vavroušek a stav byl opět nerozhodný 2:2! Hra byla rozkouskovaná a neměla žádné tempo. Semice se dostaly do vedení v 75', kdy Kamlach z úhlu propálil vše co mu stálo v cestě a střelou na zadní tyč rozvlnil síť 3:2! Hosté se ve druhé půli k vážnějšímu ohrožení domácí branky nedostali a domácí své akce nedokázali využít a tak se mohou Semice radovat z vítězství na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): První poločas byl z naší strany velmi špatný. O přestávce byla v kabině menší bouřka a druhou půli jsme zvládli podstatně lépe.

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Zápas byl od začátku nervózní a opatrný. Z toho pramenilo hodně nepřesností na obou stranách. Druhou půli jsme chtěli zvládnout aktivněji, být ještě nebezpečnější.Místo toho jsme do druhé půle vstoupili, jako když se nemůže nic stát a výhra nám sama spadne do klína.



Sestavy


AFK Sokol Semice
J. Vavřík [-] - Š. Jareš [-] (88. P. Švarc [-] ) , J. Kudrna [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , N. Petsoliak [-] , J. Kamlach [-] , F. Vavroušek [-] (90. J. Hochman [-] ) , M. Novák [-] (46. P. Aujeský [-] ) , M. Machala [-] , Š. Bříza [-]

Sportovní sdružení Ostrá
S. Volejník [-] - D. Kukla [-] , L. Dozorec [-] , J. Wolf [-] (79. D. Zápotocký [-] ) , M. Manhart [-] (55. D. Micka [-] ) , Š. Koblasa [-] , M. Chramosta [-] , M. Hradecký [-] , T. Bíma [-] , T. Birkuš [-] , R. Sedlák [-]

ŽK: 54. Š. Bříza , 64. D. Šimek , 83. Š. Jareš - 27. R. Sedlák , 82. T. Birkuš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Benák Petr - PECHAR Jiří, LAMBEV Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Tomáš Petr
Tip experta: výhra domácích

Semice mají dobře složený tým a doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích