1:4
(1:3)
4. L. Dozorec
27. J. Wolf (p.)
45. L. Dozorec
82. L. Dozorec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá si vyšlápla na Zeleneč


Branky


25. J. Javůrek - 4. L. Dozorec , 27. J. Wolf (p.) , 45. L. Dozorec , 82. L. Dozorec (p.)
9

Hostující Ostrá dokázala domácímu týmu Zelenče vstřelit čtyři branky a napravila domácí zaváhání z minulého týdne, kdy podlehla Plaňanům. Domácí po této a minulé prohře v Městci Králové stále čekají na první jarní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak poločas začal, tak i skončil

Do prvního poločasu vstoupila lépe hostující Ostrá. Byla aktivnější a nebezpečnější. Domácí byli zaskočeni nasazením hostů a než se dokázali rozkoukat, tak museli poprvé lovit míč ze své sítě. Ve 4' měli hosté příležitost rohového kopu a Dozorec se nemýlil 0:1! Domácí tým se nemohl dostat do hry, ale přesto dokázal vyrovnat. Také po standardní situaci se dokázal ve 25' prosadit Javůrek a bylo to 1:1! Domácím radost příliš dlouho nevydržela. Ve 27' podnikla Ostrá rychlý útok a domácí dokázali soupeře zastavit až za cenu faulu v pokutovém území. Nabídnutým pokutovým kopem nepohrdnul Wolf, který poslal Ostrou do vedení 1:2! Ostrá zakončila poločas ve stylu v jakém ho začala, tedy gólem. Po rychlém průniku ve 45' se trefil znovu Dozorec a zařídil svému týmu klidnou poločasovou přestávku 1:3!

Domácí se snížení nedočkali

Hosté očekávali, že domácí na ně ve druhém poločase vlítnou a budou se snažit dotáhnout manko, které si odnesli z poločasu prvního. To se ovšem nestalo. Zelenči se podařilo vytvořit si pouze jednu šanci, která by stála za řeč a šlo by z ní dát branku. Naopak hostující Ostrá hrála v pohodě a zkušeně si kontrolovala vývoj utkání. A hosté se dočkali ještě jedné branky. Sudí podruhé v utkání ukázal na penaltový puntík. Míč si vzal tentokrát dvougólový střelec Dozorec a v 82' penaltu v pohodě proměnil 1:4! Lukáš Dozorec se díky proměněné penaltě mohl radovat z hattricku!



Ohlasy k zápasu


SK Zeleneč
Richard Nájemník (trenér): Utkání se mi bohužel po vysoké prohře nehodnotí vůbec dobře. Soupeř vyhrál zaslouženě a tímto mu gratuluji! "Vlítli na nás" a s tím jsme se bohužel vůbec nedokázali vyrovnat. A když už se nám podaří vyrovnat opět inkasujeme a navíc si necháme dát gól do šatny. Nemůžeme bohužel myslet na úspěch, když inkasujeme hned z první vážné standardní situace na začátku zápasu a umožníme soupeři kopat dvě penalty.

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavsiš (trenér): Do zápasu jsme vstoupili dobře. Byli jsme aktivní a nebezpeční. Zápas jsme dotáhli k zasloužené výhře. Těžko vyzdvihovat jednotlivce, každý hráč se podepsal pod kvalitní týmový výkon.



Sestavy


SK Zeleneč
D. Natale [-] - J. Kočevár [-] , K. Punčochář [-] (13. L. Havierník [-] ) , M. Hajný [-] , J. Javůrek [-] (73. D. Moudrý [-] ) , L. Novák [-] , K. Vitvera [-] , J. Jindra [-] (64. J. Hořejš [-] ) , M. Skuček [-] , D. Capek [-] , J. Janoušek [-]

Sportovní sdružení Ostrá
S. Volejník [-] - D. Kukla [-] , L. Dozorec [-] (88. D. Zápotocký [-] ) , J. Wolf [-] (88. J. Novák [-] ) , M. Manhart [-] (71. D. Micka [-] ) , Š. Koblasa [-] , M. Chramosta [-] , M. Hradecký [-] , T. Bíma [-] , T. Birkuš [-] , J. Štejnar [-]

ŽK: 66. J. Kočevár - 62. M. Hradecký .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Pejša Tomáš - LAŠTOVIČKA Stanislav, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Tomáš Vobořil
Tip experta: výhra domácích

Zeleneč na težkém terénu vyhraje golem ze standartky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích