Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka v Plaňanech


Branky


9

V utkání mezi Plaňany a Semicemi bylo k vidění 8 branek, červená karta i penalta. Některé branky stály opravdu za to. Na hřiště se musela dostavit i sanitka. V tomto utkání se diváci opravdu nudit nemohli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Plaňanského Dittricha

Utkání se hrálo na těžkém terénu a úvod vyšel lépe domácím. V 9' se ze značky pokutového kopu nemýlil Dittrich a poslal svůj tým do vedení 1:0! Pro hosty bylo ještě hůře, když musel být ve 14' střídán Hylmar, který se zranil a byl rychlou záchranou službou odvezen do nemocnice. Hosté se oklepali a ve 20' se prosadil hráč minulého kola Vavroušek a vyrovnal stav na 1:1! Krásný moment byl k vidění ve 25', kdy Plaňanský Dittrich dokázal téměř z poloviny hřiště přelobovat Pavliše a vrátil vedení svému týmu 2:1! V závěru první půle měli hosté ještě dvě příležitosti ke skórování, ale ani jedna brankou neskončila a tak se šlo do kabin za stavu 2:1.

 

Na Dittricha navázal Semický Kamlach

Druhý poločas začal z ostra. Domácí hráči zůstali myšlenkami v kabině a hostující Kamlach ve 46' vyrovnal na 2:2! Probíhala 59' a hostující Kamlach udeřil podruhé a Semice se poprvé v utkání dostali do vedení 2:3! Hosté měli další příležitosti k navýšení náskoku, ale neuspěli a toho využili domácí. V 69' se musel začervenat brankář Pavliš, kterého překonal domácí Shpuryk znovu lobem, tentokrát ze 35ti metrů a bylo vyrovnáno 3:3! V 80' se krásným sólem ukázal domácí Motrunich a strhnul vedení na domácí stranu 4:3! Následně bylo pro hosty ještě hůře, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Kavka. Domácím hrálo všechno do karet. Početní převaha, ale nevyšla přesně podle jejich představ. V 84' vyrovnal hostující kapitán Bříza na 4:4! Obě mužstva chtěli strhnout vítězství a svou stranu, ale závěr už branku nepřinesl a tak se museli oba týmy spokojit s jedním bodem z tohoto divokého utkání.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Remíza je nakonec spravedlivá. Mužstvu mohu řadu věcí vytknout, ale neměli jsme to jednoduché. Hostující tým má ve svém středu řadu vysokých hráčů a toho dokázali v průběhu zápasu využívat. Naše mužstvo mohu pochválit za bojovnost. Proti mužstvu z horní poloviny tabulky se i bod počítá,přestože jsme chtěli všechny, ale musíme být realisté.

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí A-týmu): Bylo to těžké utkání na těžkém terénu. Prohrát jsme si nezasloužili a bod bereme. Mohli jsme mít 3, ale také žádný.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - J. Nedvědil [-] , A. Motrunich [-] , P. Málek [-] (46. D. Žemba [-] ) , J. Klucska [-] , D. Konůpek [-] , K. Rýva [-] , T. Freund [-] , V. Dittrich [-] (71. K. Hanzálek [-] ) , O. Shpuryk [-] , F. Trnka [-] (46. M. Čech [-] )

AFK Sokol Semice
A. Pavliš [-] - Š. Jareš [-] (89. J. Kudrna [-] ) , J. Kudrna [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , J. Hylmar [-] (14. P. Aujeský [-] ) , J. Kamlach [-] , F. Vavroušek [-] (77. P. Švarc [-] ) , V. Kavka [-] , M. Machala [-] , Š. Bříza [-]

ŽK: 9. V. Dittrich , 61. O. Shpuryk - 48. V. Kavka , 92. M. Machala . ČK: 82. V. Kavka .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - DRÁBEK Tomáš, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Tomáš Vobořil
Tip experta: výhra hostů

Semice přestřílí Plaňany a odvezou si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích