Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podzimní mistr stále čeká na první jarní body


Branky


9

Hráči Pátku dokázali na domácí půdě přehrát podzimního mistra z Vykáně. Domácí svému soupeři nasázeli 5 branek, které si mezi sebe rozdělili Málek s Ramšákem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v první půli

První vážnější šanci v utkání měla na starost Vykáň. Hráči Pátku, ale dokázali míč uklidit do bezpečí. Brzy po tomto závaru už se hrálo na druhé straně a ve 13' dokázal Málek zakončit gólem povedenou akci domácích 1:0! Jen o tři minuty později dokázal Ramšák přelobovat hostujícího Lásku a zvýšil už na 2:0! Hráči Pátku měli na svých kopačkách další šance a nic nenasvědčovalo tomu, že by Vykáň dokázala s utkáním něco udělat. Pak přišla na řadu standardní situace pro hosty a Huráb dokázal v 32' dostat míč do sítě 2:1! Už se zdálo, že Pátek půjde do kabin s jednobrankovým náskokem, ale ve 44' zakončil pěknou kombinační akci znovu Málek a zvýšil na 3:1!

 

Povolit - přitáhnout

Hostující Vykáň chtěla se zápasem něco udělat a v 59' dokázal na rozdíl jedné branky snížit Hanzlík 3:2! Tento rozdíl příliš dlouho nevydržel. Rozjeté duo Málek - Ramšák nechtělo připustit drama. V 66' Ramšák využil přihrávky od Málka a nemýlil se 4:2!  V samotném závěru utkání přihrál Málek znovu Ramšákovi, který završil hattrick a upravil skóre na konečných 5:2!



Ohlasy k zápasu


Pátek
Jakub Stehlík (hráč): Myslím, že výhra je naprosto zasloužená. Byli jsme více na balonu, hosté působili odevzdaně.

FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (hráč): I po zlepšené hře, oproti prvnímu jarnímu kolu,se nám nepodařilo bodovat. Utekl nám začátek prvního poločasu, kdy jsme prohrávali o 2 branky. Ve druhé části se nám podařilo snížit na rozdíl jedné branky ,na což domácí vždy zareagovali a dvakrát nám znovu odskočili. Klucí z Pátku využili většinu šancí a proto jim zůstanou 3 body doma.



Sestavy


Pátek
O. Barták [-] - J. Stehlík [-] , P. Šťastný [-] , J. Navrátil [-] , P. Stibor [-] , S. Štok [-] (60. Z. Bureš [-] ) , J. Zubák [-] (50. L. Kadlec [-] ) , J. Kohoutek [-] (21. J. Bulíř [-] ) , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] (92. V. Konyvka [-] ) , M. Málek [-]

FK Čechie Vykáň
J. Láska [-] - T. Huráb [-] , D. Kramář [-] , T. Ratner [-] , R. Hanzlík [-] , O. Bejbl [-] , M. Dlouhý [-] , M. Kočí [-] (83. D. Bláha [-] ) , P. Folprecht [-] , F. Novotný [-] , J. Kočí [-]

ŽK: 47. J. Zubák , 62. M. Ramšák , 74. J. Navrátil , 76. Z. Bureš , 81. L. Kadlec - 46. P. Folprecht .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SABO Jiří - TÝČE Vladimír, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Kateřina Uhlířová

Expert: Tomáš Vobořil
Tip experta: remíza

Vykáň oslabila, ale v neděli s Pátkem urve bod, který zajistí Kočí solem v poslední minutě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích