2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec v prvním jarním kole přetlačil Zeleneč


Branky


8

Utkání hrané na těžkém terénu vyzněl lépe pro domácí Městec Králové. Diváci mohli vidět bojovné utkání ve kterém padlo osm žlutých a jedna červená karta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vyrovnaný boj

První poločas se hrálo od vápna k vápnu. Za zmínku stojí pouze zakončení Šmidrkala, Vondrky a Šorma, ale s jejich pokusy si dokázal poradit hostující brankář Natale. Domácí se dožadovali druhé žluté karty, tudíž červené pro hostujícího Nováka, ale rozhodčí byl jiného názoru a tak se hrálo dále v plném počtu. První poločas divákům branku nepřinesl.

Rozhodly standardní situace

Ve druhém poločase dokázali mít domácí více ze hry a dokázali to vyjádřit i gólově. V 55' si vynutili faul na hranici velkého vápna. Balón si postavil domácí Šmidrkal a střelou kolem zdi dokázal poslat svůj tým do vedení 1:0! Hráčům Zelenče nešla upřít bojovnost a důraz, ale moment překvapení, ten chyběl. Na další branku si museli diváci dlouho počkat. V 80' opět po standardní situaci přidal pojistku pro domácí Jizba, jenž si dokázal naskočit na rohový kop Šmidrkala a hlavou usměrnil míč do sítě 2:0! Hosté si to v závěru utkání ještě zkomplikovali, když uviděl po dvou žlutých kartách kartu červenou Kouřimský. Do závěrečného hvizdu už se nic zajímavého nestalo a tak rozhodčí ukončil utkání ve kterém dokázal Městec Králové přehrát Zeleneč 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Hrozně důležitý zápas, hrozně důležité body! Pokud to ohodnotím střízlivě, tak to byl bojovný zápas na šíleném terénu, který kdyby skončil 0:0, tak se nikdo nemohl divit. Musím pochválit kluky! Vyšla nám taktika, na které jsme celou zimu pracovali = týmovost! Každý přijal svoji roli a náhradníci hru oživili! Jsem strašně rád, že tým pracoval na 120%! Pracovali všichni na plno a já si toho moc vážím! Druhým dechem chválím Zeleneč! Byl to na úvod velmi silný soupeř, který v zimě rozhodně nezahálel.

SK Zeleneč
Richard Nájemník (trenér): Utkání to nebylo příliš pohledné, ani jeden z týmů si nevypracoval za celé utkání vyložené šance a o konečném výsledku rozhodli standardní situace. Domácí byli z celkového pohledu aktivnější, hladovější a vítězství si tedy zasloužili. My jsme bohužel za celý zápas branku domácích pořádně neohrozili a proto jsme bohužel nemohli pomýšlet na bodový zisk.



Sestavy


Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - J. Šorm [-] (59. M. Jizba [-] ) , O. Janouch [-] , M. Velenský [-] (70. A. Němec [-] ) , T. Nýč [-] (75. P. Havránek [-] ) , L. Borecký [-] , V. Střelec [-] , J. Šmidrkal [-] , R. Tyl [-] , T. Vobořil [-] , M. Vondrka [-]

SK Zeleneč
D. Natale [-] - D. Capek [-] , J. Hořejš [-] (55. D. Kouřímský [-] ) , J. Janoušek [-] , J. Javůrek [-] (85. L. Havierník [-] ) , J. Ešner [-] , L. Novák [-] , K. Vitvera [-] , J. Jindra [-] (73. D. Housa [-] ) , M. Skuček [-] , M. Hajný [-]

ŽK: 44. O. Janouch , 46. J. Šorm , 61. M. Jizba , 82. R. Tyl - 16. L. Novák , 53. J. Ešner , 54. M. Skuček , 76. D. Kouřímský , 88. L. Havierník . ČK: 82. D. Kouřímský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOFFMANN František - ŠMEJKAL Jiří, FÍLA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Martin Dlouhý
Tip experta: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích