M. Manhart 24.
J. Wolf 69. (p.)
2:3
(1:2)
15. V. Dittrich (p.)
17. A. Motrunich
56. V. Dittrich (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První venkovní body v sezóně pro Plaňany


Branky


24. M. Manhart , 69. J. Wolf (p.) - 15. V. Dittrich (p.) , 17. A. Motrunich , 56. V. Dittrich (p.)
8

Diváci, kteří se přišli podívat do Ostré na souboj domácích s Plaňany neměli o zábavu nouzi. V utkání se kopaly 3 penalty a byla k vidění i červená karta. Dvě penalty hráče Plaňan Dittricha najdete v článku níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky za tři minuty!

Hráči Plaňan dokázali v první půli vstřelit dvě branky v rozmezí tří minut. Nejprve dokázal v 15' zužitkovat výhodu pokutového kopu Dittrich a následně svou šancí nepohrdnul ani Motrunich v 17'. O necelých 7 minut později dal domácím naději Manhart, který využil rychlého přenesení hry a nemýlil se! Plaňany si dokázali v první poločase vytvořit více brankových příležitostí než domácí, ale další branka už nepadla a do kabin se šlo za stavu 1:2 z pohledu domácích.

 

 

 

Po jedné penaltě na každé straně!

V 56' se znovu z pokutového kopu dokázal prosadit Plaňanský Dittrich a zvyšoval už na 3:1. Pro Plaňany vypadalo všechno růžově. Ovšem v 62' uviděl Plaňanský Nevdashov po druhé žluté kartě kartu červenou! Pro Plaňany bylo ještě hůře v 69', kdy hráči Ostré, konkrétně Wolf dokázal proměnit pokutový kop a snížil na 2:3! V závěru zápasu už si dokázali hráči Plaňan poradit se stereotypní hrou domácí Ostré. I přes početní převahu se hráči Ostré nedokázali do závěrečného hvizdu prosadit a tak si hosté z Plaňan odvezli své první body z venkovních hřišť a hned všechny tři!

 

Penalty v podánní Dittricha.
 



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Výsledek nás hodně mrzí, chtěli jsme zahájit jaro jiným způsobem. Domácí zápasy nesmíme takhle ztrácet. Máme zraněné hráče po ostrých střetech zezadu, všechny míče na poli a nula bodů. To je hodně mizerná bilance po prvním zápase.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): V podzimní části jsme nepřivezli z venkovních zápasů ani bod a nyní máme tři body z prvního venkovního zápasu. Takže jsme maximálně spokojeni. Domácí mají mladý perspektivní tým a my jsme se zaměřili na to, aby nemohli hrát to co by jim nejvíce vyhovovalo. Proto jsem kladl důraz na aktivní hru, disciplinovaný a bojovný výkon a to se nám dařilo a byl to základ pro naše vítězství. Mužstvu musím poděkovat za výkon. Tři body nás drží v kontaktu s mužstvy před námi a vítězství by nám mohlo pomoci, že si v dalších zápasech můžeme více věřit.



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
S. Volejník [-] - D. Zápotocký [-] (79. M. Chramosta [-] ) , D. Kukla [-] , J. Wolf [-] , M. Manhart [-] , Š. Koblasa [-] , F. Bílek [-] (64. D. Micka [-] ) , M. Hradecký [-] , J. Novák [-] (46. L. Dozorec [-] ) , T. Birkuš [-] , J. Štejnar [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - Y. Nevdashov [-] , A. Motrunich [-] , P. Málek [-] (58. M. Čech [-] ) , J. Klucska [-] , D. Konůpek [-] , K. Rýva [-] (73. D. Žemba [-] ) , T. Freund [-] , V. Dittrich [-] , O. Shpuryk [-] , K. Hanzálek [-] (46. J. Nedvědil [-] )

ŽK: 38. J. Wolf , 75. M. Hradecký - 28. V. Dittrich , 38. T. Freund , 61. Y. Nevdashov , 94. A. Motrunich , 96. D. Konůpek . ČK: 62. Y. Nevdashov .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, PÍSAŘÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Martin Dlouhý
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích