2:4
(1:3)
22. O. Putík
26. R. Chvátal (vl.)
52. J. Mušálek (p.)
63. M. Petr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:15

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota nedokázala navázat na výhru proti Mšeci, Lány opět tříbodové


Branky


5. J. Kala , 75. F. Adam - 22. O. Putík , 26. R. Chvátal (vl.) , 52. J. Mušálek (p.) , 63. M. Petr
4

Lhota statečně bojovala, ale na body v zápase s Laány nedosáhla. Hosté domácím nadělili čtyři branky a Lhota tak nedokázala navázat na svou výhru z minulého kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá penalta a otočka hostí

Domácí do zápasu vstoupili velmi dobře, když se hned v 5 minutě zahrávala penalta po faulu Putíka. Tu s přehledem proměnil Kala a Lhota tak šla do brzkého vedení - 1:0.  I po první brance se museli hosté stále osmělovat a domácí byli překvapivě lepším celkem na hřišti. Až ve 22. minutě se ke slovu dostali také Lány a hned z toho byla vyrovnávací branka. Na centr Petra si naskočil Putík, který dokázal odčinit svůj penaltový zákrok a srovnal na 1:1. Hned o 4 minuty později se dokonce hostující celek dostal do vedení. Putík zahrával rohový kop, který dokázal zatočit přímo do branky a kvůli teči brankáře se branka zapsala jako vlastní gól - 2:1.

 

Hra se následně hodně zklidnila a ani jeden z celků se nikam nehrnul. Domácí potřebovali vstřelit gól a tak to byli hosté, kterým tato pasivní herní pasáž vyhovovala více. Poločas se následně už jenom dohrával a rozhodčí brzy zapískal jeho konec. Do šaten se tedy šlo za stavu, který byl příznivější pro klub z Lán.

 

Přehlídka lobů

Druhý poločas probíhal v menším tempu, než ten první. Hned v 52. minutě se ale prosadil Mušálek, který dokázal proměnit pokutový kop - 3:1. Pěkný fotbalový moment pak přišel v minutě 63., když se po brejku dostal balón na kopačku Petra a ten krásným lobem přehodil gólmana v brance Lhoty a zvýšil tak na 4:1. Domácí pak začali hrát lépe a chtěli ze zápasem ještě něco udělat. 

 

To se jim nakonec také splnilo, když se podobným způsobem, jakým se to povedlo Petrovi na druhé straně, podařilo Lhotě zásluhou skvělého lobu Adama vstřelit pohlednou branku a upravit skóre na 4:2. K ničemu dalšímu už se ale ani jeden z celků nezmohl a zápas tak skončil výhrou Lán o dvě branky.



Ohlasy k zápasu


SK Lhota
Jáchym Štoncner(hráč): Utkání začalo vyrovnaně. Rychlý gól z penalty nám paradoxně spíše uškodil a Lány začaly držet míč na svých kopačkách. Můžeme jen děkovat našemu brankáři, že jsem v úseku jejich tlaku obdrželi pouhou jednu branku. Druhý gól byl smolný. V druhé půli byl zápas vyrovnaný, ale my jsme šance neproměňovali a Lány mezitím přidaly dvě branky.

SK Lány
Ondřej Putík(hráč): Lhota nastoupila do první půle s velkou chutí. Měla pár šanci, ale všechno šlo mimo branku, nebo zakročil brankář Javůrek. Do této chvíle nechápu, proč rozhodčí zapískal můj zákrok z páté minuty jako penaltový. Po našem druhém gólu se hra uklidnila a výhru jsme si pojistili penaltou Mušálka.



Sestavy


SK Lhota
R. Chvátal [-] - M. Čurda [-] , J. Zahrádka [-] (62. J. Abrham [-] ) , J. Kala [-] , F. Adam [-] , O. Čermák [-] , D. Danylych [-] , F. Horák [-] , K. Horáček [-] (46. J. Štoncner [-] ) , T. Vlasatý [-] , L. Dolejš [-] (66. V. Jedlička [-] )

SK Lány
F. Javůrek [-] - M. Cafourek [-] (89. O. Slanina [-] ) , M. Kedroň [-] , J. Mušálek [-] , J. Matějka [-] - J. Burger [-] (46. J. Krátký [-] ) , M. Petr [-] , O. Putík [-] (46. J. Burger [-] ) , M. Kedroň [-] , M. Slezák [-] - P. Buršík [-] (66. J. Bejbl [-] ) -

ŽK: 5. O. Putík , 47. J. Mušálek , 75. M. Kedroň , 88. M. Kedroň .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stránský Martin - ČECHMÁNEK Igor, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích