Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vraný doma nadělilo Lhotě čtyři branky


Branky


4

Vraný v neděli na domácí půdě přivítalo tápající Lhotu. Tento zápas měl být velmi jednoznačný, což se postupně také projevovalo. Domácí vstřelili do sítě hostí čtyři góly a zaslouženě si z utkání odnesli všechny tři možné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rána kapitána

Utkání mělo být velmi jednoznačné, ale začátek zápasu tomu úplně nanapovídal. Hra byla vyrovnaná a paradoxně se do hry dostávali spíše hosté. Vytvářeli si mnoho šancí, přičemž pár z nich bylo opravdu gólových, ale na správném místě byl vždy brankář Izera, který Vraný minimálě třikrát ohromně podržel. Domácí se snažili na hru hostí reagovat, ale dlouho si nic vytvořit nedokázali. Hra byla velmi rozvážná, ale oba celky byly zároveň velmi aktivní a na hřišti se hráči pohybovali rychle.

 

První střela domácích přišla od kapitána Fedrhance, který prověřil brankáře Pecha. Ten však skvěle zasáhl. Ve 41. minutě se už ale skóre měnilo, a byl u toho opět kapitán domácích. Fedrhanc se napřáhl z nějakých 25 metrů a slabší nohou vymetl šibenici hostující branky - 1:0. Poločas se následně pouze dohrával a ani jeden z celků si nevytvořil žádnou větší šanci. Do šaten se tedy šlo za nejtěsnějšího možného vedení Vranýho, a tak bylo v druhé půli stále o co hrát. 

(Ne)penalta a dokonání demolice

Druhý poločas začali lépe domácí. Hráli velmi rychle a moc dobře jim vycházela kombinace. Naopak hosté přestávali stíhat a marně se snažili bránit domácímu tlaku. Druhou branku přidali domácí po rohovém kopu, když se hlavou trefil nově příchozí Hrůnek - 2:0. Hned o minutu později se s velkým štěstím prosadil Růžička, když při svém zahrávání přímého kopu sice nastřelil zeď, ale ta balón tečovala tak dokonale, že míč zaplul za záda brankáře Lhoty - 3:0. Poté došlo na velmi kontroverzní moment, kdy hráč hostí upadl ve vápně domácích a kopala se penalta. O faul se však pravděpodobně nejednalo, jelikož situace byla velmi sporná. Pravda se nakonec stejně ukázala, když Čermák pokutový kop neproměnil.

 

V závěru se hra už pouze dohrávala, ale domácí Vraný ještě stejně dokázalo vedení navýšit. Po rohu se ve vápně hostů seběhla velká skrumáž, míč propadl na Hrůnka, který zakončil, ale gól ještě nedal. Hned potom se ale do balónu opřel kapitán Fedrhanc a  připsal si druhou branku v zápase - 4:0. Míč pravděpodobně přešel brankovou čáru již po střele Hrůnka, avšak rozhodčí gól uznal až po zakončení kapitána domácích. Zápas tak skončil jasnou výhrou Vranýho a Lhota odjela s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vraný
Adam Fedrhanc(hráč): Chybělo nám sedm hráčů a hostům asi osm, takže do zápasu jsme šli v dost zdecimovaných sestavách. V utkání jsme byli jednoznačně lepší celkem, ale mnohokrát nás ohromně podržel brankář Izera. Během první půle jsme téměř neohrozili branku hostů, v druhé polovině jsme výkon zlepšili. Penalta nebyla, hostující hráč podklouzl na mokré trávě.

SK Lhota
Jáchym Štoncner(hráč): Hodně z nás mělo už jeden zápas v nohách, takže jsme byli v těžké situaci. První půle byla vyrovnaná, ale my jsme měli více šancí. V druhé polovině nám začaly docházet síly a tak jsme postupně už jen bránili. Vraný mělo ze hry více, škoda třetího gólu, kdy měli domácí štěstí.



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - T. Kostovčík [-] , Z. Růžička [-] , J. Jeřábek [-] , T. Tajč [-] , T. Kubík [-] , D. Havlovec [-] (80. M. Zázvorka [-] ) , L. Košťák [-] , M. Jaráb [-] , A. Fedrhanc [-] , L. Volf [-] (72. M. Hrůnek [-] )

SK Lhota
O. Pech [-] - V. Horák [-] (79. I. Horák [-] ) , F. Adam [-] (66. J. Anděl [-] ) , M. Kudela [-] (61. D. Hašek [-] ) , J. Zahrádka [-] , O. Čermák [-] , J. Kala [-] , J. Štoncner [-] , M. Langer [-] , D. Danylych [-] , V. Danylych [-]

ŽK: 48. A. Fedrhanc - 50. D. Danylych .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Laštovička Stanislav - HÁJEK Lukáš, PAGÁČ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Miroslav Trešl
Tip experta: výhra domácích

Domácí z Vranýho budou chtít napravit debakl ze Zavidova, proto zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích