0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 10:15

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libušín pokračuje ve své krasojízdě, nestačila na něj Lhota


Branky


5

Lhota přivítala na svém hřišti Libušín, který v posledních šesti předcházejících zápasech inkasoval pouze jednou. I v tomto utkání udrželi hosté čisté konto a opět se prosadil již tradiční střelec Křenek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách nevyužity

Mladý tým Lhoty si na tento zápas hodně věřil a chtěl odčinit svou prohru proti Švermovu z minulého kola. Na druhé straně Libušín ale také toužil po zisku všech tří bodů, aby protáhl svou vítěznou šňůru už na 7 zápasů. Na Tuchoměřice sice stále hosté ztrácí mnoho bodů, pomalu se však dotahují a věří v zázrak. Tento zápas pro ně začal velmi průměrným způsobem, když se do šance dostal domácí Kudela a jen pozorný Portužák, který balón odvrátil na roh, zachránil hosty od inkasování.

 

Hosté těžko hledali prostor ke kombinaci a domácí zlobili. Další střela domácích, konkrétně beka Kopačinského, se skoro proměnila v gól, míč však branku o necelý metr minul. Hra Lhoty pak ale bohužel pro ni utrpěla, když musel po zranění střídat domácí kapitán Kudela. Jediná hrozba, kterou dokázali hosté v prvním poločase vyprodukovat, byla v závěru střela Jechumtála, kterou však Pejša bez problému vytěsnil na rohový kop. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Kanonýr opět rozhodl

Druhý poločas započal Libušín mnohem lépe než ten první. Zlepšil kombinaci a rychlými přihrávkami dokázal v obraně domácích vytvořit mezery. Dlouhou dobu se hostům však ze šancí nedařilo nic vytěžit. Až do 60. minuty, kdy dokázal Pucholt vrátit balón lobem na vápno a Křenek se (s menší dávkou štěstí) nemýlil - 0:1. Od tohoto okamžiku byla hra Libušína mnohem více organizovaná a kvalitní.

 

Domácí Lhota se nedokázala dostávat do šancí a hosté zkušeně drželi míč na svých kopačkách a svou kombinační hrou dirigovali průběh zápasu. Libušín také začal sázet na protiútoky, ale po žádném z nich se už prosadit nedokázal. Brejky často končily nepřesnostmi hostí, které je však ve výsledku nemusely mrzet, protože domácí si žádné velké šance již nevytvořili. Libušín tak opět udolal svého protivníka tím nejtěsnějším rozdílem a odvezl si domů všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Baník Libušín
Jan Maroušek(hráč): "Bojovný zápas nahoru dolů. Lhota se svým mladým kádrem předvedla dobrý výkon, ale své šance neproměnila. My jsme naopak svoji největší šanci proměnili a předvedli standartní výkon v obraně. V zápase mohlo padnout daleko víc branek, což by diváky zajisté potěšilo více."



Sestavy


SK Lhota
J. Pejša [-] - M. Kudela [-] (33. J. Štoncner [-] ) , J. Kala [-] , J. Zahrádka [-] (61. V. Jedlička [-] ) , T. Vlasatý [-] , O. Čermák [-] , D. Danylych [-] , V. Kopačinský [-] , J. Zíka [-] (79. V. Horák [-] ) , F. Horák [-] , L. Dolejš [-] (57. V. Danylych [-] )

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] , D. Portužák [-] , O. Portužák [-] , J. Jechumtál [-] - T. Felis [-] , M. Pucholt [-] , L. Křenek [-] , J. Maroušek [-] , V. Kukla [-] (94. J. Homonický [-] ) - L. Chlumský [-] -

ŽK: 89. V. Jedlička - 53. J. Jechumtál .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - ZUSKIN Petr, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra hostů

Libušín bude pokračovat v dobrých výkonech z jara a přiveze si ze Lhoty 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů