1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Švermov dlouho vyčkával, Lhotu skolil až gól Nováka v závěru zápasu


Branky


3

Švermov v sobotu na domácím hřišti přivítal Lhotu, která se aktuálně topí ve spodní části tabulky. Švermov potřeboval vyhrát, aby měl šanci se stále držet na osmé příčce, nebo se v případě ztráty Hostouně vyšvihnout až na sedmou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Lhoty a nevýrazní domácí

Domácí chtěli v tomto utkání navázat na svou šňůru domácích výher a připsat si další tři body do tabulky. Zároveň do tohoto zápasu šel Švermov jako papírový favorit, jelikož před zápasem dělilo oba celky šest bodů. Mimo jiné byl tento zápas pro oba celky důležitý z hlediska celkového postavení v tabulce, jelikož Lhota už nutně potřebovala získat body a na druhé straně Švermov se aktuálně nacházel ve středu tabulky, kde se může umístění změnit na základě pár bodů.

 

Domácí nevstoupili do zápasu vůbec dobře. Oproti tomu hostující Lhota šla do utkání s velkým nasazením, ke kterému jí napomohli mladí dorostenci, ale také zkušení hráči jako Kudela nebo Vlasatý. Mnohokrát se hosté dostávali do nebezpečných pozic, a jen ostražitá obrana domácích dokázala vždy zamezit změně stavu utkání. Lhota dostávala domácí Švermov pod konstantní tlak a to především kvůli chybám domácích a jejich nedůrazem na hřišti. Konec prvního poločasu nám nabídl asi největší dosavadní šanci, kdy dokázal gólu hostujícího celku zamezit až skvělý Truhlář v brance. První půle tak skončila bez gólu a Švermov měl šanci se v šatně vzpamatovat a výkon zlepšit.

Promluva v šatně jako cesta k vítězství

Švermovu poločasová pauza hodně pomohla. Promluva trenéra hráčům otevřela oči a z domácích se stal tým, který náhle dirigoval tempo hry. Lhota se naopak stáhla a přestala být tak aktivní jako v první polovině zápasu. Největším důvodem pro změnu herního projevu domácího Švermova se ve výsledku stalo střídání, když se na plac dostal záložník Frühauf. Ten hru na kraji zálohy hodně oživil a přinesl domácímu celku tíženou energii do zápasu. Švermov začal hrát hodně kombinační, svižnou a kvalitní hru a vypadalo to, že by mohli hráči domácích přecejen přetavit svůj skvělý výkon v nějaký ten gól.

 

 

A to se jim také nakonec podařilo. Minulé kolo propásl, jelikož se v den zápasu stal otcem. Toto kolo se dostal ke střele a rozhodl. Jakub Novák se v 74. minutě dostal k míči, vypálil a změnil stav utkání na 1:0 pro domácí. Krásný moment. Od této chvile se domácí už nikam nehrnuli a hosté neměli k žádnému velkému tlaku prostor. Švermov držel balón a dokonce se dostal i do pár gólovek, které však již neproměnil. Zápas tak skončil 1:0 pro domácí a ti se tak mohou opět doma radovat, Lhota naopak stále nedokázala vyhrát na venkovním hřišti a nachází se v dolní části tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Švermov
David Nedvěd(trenér): ,,Soupeři jsme měli po podzimním střetu co oplácet. První půle nebyla z našeho pohledu dobrá. Byli jsme pozdě u míče, nedostupovali jsme k soupeři, a podobně. O přestávku jsme si zdůraznili naše chyby a díky zlepšenému výkonu jsme vsítili gól zásluhou novopečeného otce Jakuba Nováka. S trenérem hostí jsme se shodli, že výsledek byl spravedlivý."




Sestavy


TJ Baník Švermov
J. Truhlář [-] - K. Dušek [-] , P. Doubek [-] , J. Novák [-] , P. Černý [-] - D. Végh [-] (46. O. Frühauf [-] ) , T. Marek [-] , T. Vydra [-] , M. Kotouček [-] (90. A. Nedvěd [-] ) , V. Steinbach [-] (66. J. Polák [-] ) - O. Vaněk [-] (88. A. Zíma [-] )

SK Lhota
R. Chvátal [-] - J. Štoncner [-] (85. I. Horák [-] ) , J. Zahrádka [-] (82. K. Horáček [-] ) , V. Jedlička [-] , J. Abrham [-] , O. Čermák [-] (70. V. Horák [-] ) , M. Kudela [-] , D. Danylych [-] , J. Kala [-] , L. Dolejš [-] , T. Vlasatý [-]

ŽK: 34. V. Steinbach - 36. D. Danylych , 61. J. Kala .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Čechmánek Igor - NOVOTNÝ Lukáš, PROSR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích