1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

29.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čelákovice vybojovaly na půdě Úval veledůležitý bod!


Branky


8

Domácí Úvaly hostili v utkání 29. kola středočeské 1.A třídy čelákovický Union. Právě hostující celek potřebuje každý bod, jelikož stále nemá jistou záchranu. Naopak domácí výběr zažívá příjemné poslední týden zakončené výhrami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Od prvních minut bylo vidět, že se hostům hraje lépe na hřištích cizích, než na tom svém. Dost jim napomohl fakt, že nemají co ztratit. 

 

Již během prvních minut si dokázali hosté vytvořit několik šancí a jen zásluhou výborně chytajícího Řemínka, jenž poslední kola svůj tým drží nad vodou.

 

Své šance ovšem měli i domácí, jenže špatné zakončení, či zákroky Schlossera nedovolily vstřelení branky pro tento celek, což znamená tedy to, že ani jeden tým během prvního poločasu skóre změnit nedokázal.

Zdravotní potíže

Do druhé půle se tedy šlo za stejného stavu, jako do začátku utkání. Oba týmy se snažili dostat do branky soupeře a prvním týmem, kterému se to povedlo byli hosté, jenž po pěkném centru ze strany otevřeli skóre zásluhou Pánka.

 

Ovšem vyrovnávací branka nepřišla o moc dlouho. Jelikož o 8 minut později v 63. minutě dokázali vsítit branku i domácí. O tuto branku se postaral Marčík.

 

Po této brance přišly ovšem nepříjemné situace. Po střetu s gólmanem hostí se zranil Hološko a dalším, kdo musel pro zranění opustit hřiště byl Kadeřábek.

 

Čelákovičtí hráli v závěru na rychlé brejky s důrazem, ovšem šancí se již do konce zápasu nedočkali. Největší šanci na rozhodnutí dostal ke konci utkání Flóro, jemuž byla odpískána penalta, kterou ale nekopnul vůbec dobře a brankáři Schlosserovi zákrok hodně usnadnil.


Do konce utkání jsme se tedy nedočkali branky již ani ze strany domácích, a tak se tedy týmy rozešly nerozhodně.



Ohlasy k zápasu


SK Úvaly
Lukáš Kučera: Na můj vkus Čelákovice hráli tvrdě a občas i zákeřně. Rozhodčí si nedokázal udělat pořádek a nechránil technické hráče. Díky tomu se zranil také Hološko.




Sestavy


SK Úvaly
D. Řemínek [-] - J. Flóro [-] , Š. Syruček [-] (83. D. Pik [-] ) , D. Bozděch [-] , F. Hološko [-] (64. F. Kokeš [-] ) , M. Novák [-] , M. Schovanec [-] (46. V. Šabršula [-] ) , J. Lokša [-] , T. Mika [-] , V. Křelina [-] , P. Marčík [-]

SK Union Čelákovice
J. Schlosser [-] - O. Koch [-] , P. Pánek [-] , J. Kadeřábek [-] (75. J. Sebera [-] ) , O. Skalický [-] , R. Skuhravý [-] , D. Kovalov [-] , J. Filip [-] (88. M. Arazim [-] ) , A. Hromas [-] , J. Mašek [-] , P. Bílek [-]

ŽK: 52. V. Šabršula - 15. J. Mašek , 45. R. Skuhravý , 48. O. Koch .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HORÁK Matěj - DRÁBEK Tomáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Jiří Růžička
Tip experta: výhra hostů

Čelákovice hrají stále o sestupové příčky, takže do toho půjdou na plno a věřím v jejich výhru

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích