3:1
(0:0)
65. M. Pajk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlašimská rezerva s hráči dorostu sahala po překvapení


Branky


48. L. Hlaváček , 52. J. Grus , 73. J. Kopa - 65. M. Pajk
6

Rezerva Vlašimi šla do toho utkání s omezením, že se jejich zápas křížil s utkáním A-týmu. Tento fakt znamenal, že se trenér Miroslav Kopecký musí obejít bez posil, což při počtu hráčů, který B-tým má je velký problém. Do utkání tedy šlo 11 hráčů a 2 náhradníci s tím, že v tým bylo několik dorostenců, co již měli v nohách 90. minut z dopoledního utkání vlašimského dorostu. Naopak Luštěnicím vše hrálo do karet. Domácí hřiště a oslabený soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obranný val

Luštěnice vstoupily do utkání lépe a diktovaly tempo hry. To ale nestačí a velkým problémem byly nepřesné finální přihrávky, které neumožnily přechod do nějakých slibnějších příležitostí.

Mladý tým Vlašimi přecházel ze zabezpečné obrany do rychlých protiútoků. Právě tyto protiútoky byly jedinou šancí pro hosty jak ohrozit svatini brankáře Janury.

Bohužel ani jedna z několika akcí domácích a ani jeden z několika protiútoků něskončil brankou, což znamená poločasové bezbrankové skoŕe.

Zlom

Zlomem utkání byl úvod druhé pětačtyřicetiminutovky, kdy předvedli parádní nástup domácí, kteří již ve 48. minutě otevřeli skóre zásluhou Hlaváčka, jenž využil nedůrazu v obraně hostů.

Netrvalo to vůbec dlouho a domácí se mohli radovat znovu. V 52. minutě se po odrazu dostal k míči Grus a zdálo se být rozhodnuto. 

Rezerva Vlašimi se pokusila vzdorovat a to se jí také podařilo. V 65. minutě napřáhl Pajk a skóre bylo 2:1.

Domácí znervózněli a následně přišlo i vyrovnání. Tuto radost mladičkého týmu hostů, ale překazil rozhočí Souček, který branku odvolal pro nastřelenou ruku. 

Tato skutečnost přispěla k ještě větší nervozitě na straně domácích. Rozhodnutí ale padlo v 73. minutě, kdy po chybě v obraně přišlo potrestání, které obstaral Kopa a poslal domácí zpět do dvoubrankového vedení.

Po zbylých 17 minut se utkání spíše dohrávalo a to znamená, že všechny 3 body zůstávají v Luštěnicích a rezervě Vlašimi se tímto zkomplikoval boj o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Luštěnice
Jakub Pleško: Od začátku jsme byli aktivnější, ale chyběla kvalitní finální přihrávka a důraz ve vápně. Hosté se celý zápas spoléhali na rychlé protútoky. V druhém poločase jsme se začali dostávat, díky zlepšené hře, do lepších příležitostí. Hosté snížili z ojedinělého proútoku krásnou střelou z velké dálky. Poté jsme ale rozhodli gólem do odkryté branky.

FC Sellier & Bellot Vlašim B
Miroslav Kopecký: Sice jsme prohráli, ale nebudu negativní. Myslím si, že hráči bez minutáže odehráli super zápas a s takovým výkonem budeme schopni v příštích zápasech bodovat. Jelikož nás těď čekají 3 těžká, tak doufáme v nějaké posily z áčka.



Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
Z. Janura [-] - L. Hlaváček [-] (70. J. Kopa [-] ) , Š. Hlaváček [-] (54. M. Novák [-] ) , J. Lada [-] , O. Mísař [-] , J. Grus [-] , O. Fišer [-] (83. J. Soukup [-] ) , J. Grus [-] , M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] , T. Hrdlička [-]

FC Sellier & Bellot Vlašim B
M. Vladyka [-] - T. Dub [-] , M. Peška [-] , J. Kozel [-] , M. Pajk [-] , J. Šanda [-] , V. Houda [-] , J. Žirovnický [-] , P. Brabenec [-] , M. Voráček [-] , A. Diao [-]

ŽK: 37. M. Peška , 70. M. Voráček .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Souček Tomáš - JAROLÍMEK Roman, ŽÁČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: David Linhart
Tip experta: výhra domácích

Luštěnice porazí rezervu Vlašimi, která má souběh s A-týmem a bez posílení není konkurenceschopná.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích