M. Král 15.
V. Maxa 19.
M. Puk 82.
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízov rozhodl o utkání za 19 minut! Býchory zůstávají na poslední příčce


Branky


15. M. Král , 19. V. Maxa , 82. M. Puk - 89. R. Pelikán
6

Zápas, který má jasného favorita. To byl zápas mezi Hlízovem a Býchory. Právě hosté z Býchor se velice trápí a momentální situace velmi naznačuje to, že se po sezóně v 1.A třídě vrátí do 1.B třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra na jednu branku

Do dnešního utkání vstoupil domácí výběr s obměněnou sestavou, kdy trenér David Linhart poslal do hry hráče, kteří se přilišné minutáže během sezóny nedočkali. Tato šance ovšem nebyla náhodnou, tito hráči, na které bylo ukázáno si totiž svou šanci, dle slov trenéra zaslouží.

Tato skutečnost se také domácím vyplatila, jelikož od úvodního hvizdu přišla jasná dominance a již v 15. minutě poprvé rozvlnil síť brankáře Herese Michal Král.

To ale nebylo vše, jelikož o 4 minuty později vstřelil další branku domácích Vladimír Maxa a potvrdil tím, jak moc důležitým pro svůj tým je.

Po této brance domácí vypadli z tempa a jelikož hosté neměli již co ztrati, tak se pouštěli do bezhlavých protiútoků, které ovšem brankou neskončily, a tak tabule se skóre ukazovala po poločasovém hvizdu 2:0.

Jedna šance za druhou

Úvod druhé půle pokračoval v tom, kde skončila ta první. Domácí tvořili šance a také jich spoustu pálili. Stejně jako tomu bylo proti vlašimské rezervě. Hosté se v tomto utkání spíše na nic nezmohli a byl to právě Hlízov, který určoval rámec tohoto utkání. Tuto dominanci završil v 82. minutě třetí brankou svého týmu Martin Puk.

Tímto ale gólový účet utkání uzavřen nebyl, jelikož ještě v 89. minutě skóre upravil kosmeticky Radek Pelikán, jenž dokázal vsítit jediný gól týmu hostí, kdy obrana Hlízova nedokázal dobře vyhodnotit situaci po dlouhém nákopu. To ale nemění nic na tom, že si Hlízov dominantně došel proti tři body, které ovšem kvůli této brance budou o trochu méně sladké.



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart: Dnes jsme navzdory poslednímu dobrému výkonu dali prostor i klukům, kteří zatím v průběhu sezóny moc šancí nedostali a šanci si určitě zaslouží. Celý zápas jsme dominovali, ale zároveň jsme zahodili mnoho šancí, což mě mrzí. Kvalita byla jednoznačně na naší straně. Zároveň jsem rád, že se po roční rekonvalescenci vrátil na hřiště Roman Hačka




Sestavy


FOTBAL Hlízov
V. Vavřina [-] - J. Růžička [-] , D. Martínek [-] , P. Zdeňka [-] (46. M. Puk [-] ) - V. Para [-] (52. M. Vojtíšek [-] ) , R. Šesták [-] , P. Růžička [-] , M. Král [-] (83. R. Hačka [-] ) , M. Jilemnický [-] (75. M. Šváb [-] ) , F. Tichý [-] (46. R. Tafel [-] ) - V. Maxa [-]

TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - A. Vyhnánek [-] , P. Chlumský [-] , V. Chadraba [-] , L. Lev [-] , A. Jehlička [-] , A. Chvalovský [-] (71. Z. Vondra [-] ) , R. Pelikán [-] , L. Chvojka [-] (63. Z. Jirkovský [-] ) , L. Kulich [-] , T. Suchý [-]

ŽK: 78. L. Lev .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, PÍSAŘÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: David Linhart
Tip experta: výhra domácích

Naše zápasy netipuji, ale chceme vyhrát s každým soupeřem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích